haspic123 34 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ بهترین راه برای چیدمان ویوهای یک لایوت که هم در حالت عمودی کار کنه هم در حالت افقی چی پیشنهاد می کنید دوستان من می تونم چیدمان رو بری عمودی درست کنم و لی می خوام وقتی گوشی به حالت افقی رفت چیدمانها به این حالت تغییر کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ کسی جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ خب باید دوباره طراحی کنید برای حالت افقی، درصدها رو باید دوباره در حالت افق حساب کنیدو اعمال کنید بعد با شرط بگین اگه صفه چرخید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ خوب تو دیزاینر اسکریپت کد ها رو به درصد مقدار دهی می کنیم بعد تو صفحه اکتیویتی چجور شرط برای دیزاینر اسکریپت بزاریم نکنه باید تو اکتیویتی در صدها رو مقدار دهی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
بهترین راه برای چیدمان ویوهای یک لایوت که هم در حالت عمودی کار کنه هم در حالت افقی چی پیشنهاد می کنید دوستان
من می تونم چیدمان رو بری عمودی درست کنم و لی می خوام وقتی گوشی به حالت افقی رفت چیدمانها به این حالت تغییر کنند
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.