mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان کدی هست که مثلا یه ادیت تکست دارم میخوام فقط کاربر بتونه توش عدد وارد کنه و نتونه بیشتر از سه رقم عدد وارد کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ برای اینکه فقط عدد بگیری باید در داخل دیزاینرت قابلیت input type رو به numbers تغییر بدی. ضمن انجام دادن اینکار ، برای اینکه یه موقع کاربر چیزی غیر عدد نتونه داخل ادیت تکست Paste کنه و عددی بیشتر از 3رقم نتونه وارد کنه. کتابخانه IME رو تیک بزنید و: Dim im As IME im.Initialize("im") im.SetCustomFilter(edittext1,edittext1.INPUT_TYPE_NUMBERS,"0123456789") 'فقط عدد' im.SetLengthFilter(edittext1,3) 'فقط سه رقم' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ برای اینکه فقط عدد بگیری باید در داخل دیزاینرت قابلیت input type رو به numbers تغییر بدی.سه رقمیشم نمدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان کدی هست که مثلا یه ادیت تکست دارم میخوام فقط کاربر بتونه توش عدد وارد کنه و نتونه بیشتر از سه رقم عدد وارد کنه سلام ازmaskedittext استفاده کنید.البته بدون اون هم میشه اما زیباتر هست که از اون استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ ضمن انجام دادن اینکار ، برای اینکه یه موقع کاربر چیزی غیر عدد نتونه داخل ادیت تکست Paste کنه و عددی بیشتر از 3رقم نتونه وارد کنه. کتابخانه IME رو تیک بزنید و: Dim im As IME im.Initialize("im") im.SetCustomFilter(edittext1,edittext1.INPUT_TYPE_NUMBERS,"0123456789") 'فقط عدد' im.SetLengthFilter(edittext1,3) 'فقط سه رقم' مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام دوستان
کدی هست که مثلا یه ادیت تکست دارم میخوام فقط کاربر بتونه توش عدد وارد کنه و نتونه بیشتر از سه رقم عدد وارد کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.