سلام دوستان ، من برنامه ساده ای نوشتم که کارش جایگزین کردن دو تا فایل در مسیر زیر هستش data\data\packagename\files\update\ من گرفتن دسترسی روت رو با استفاده از کتابخانه supersu رو در بیسیک تعریف کردم ولی موندم چجوری اون دوتا فایل رو که توی assets هست رو به مسیر روت کپی کنه ؟؟؟ دقت کنید که منظورم از پکیج نیم ، پکیج نیم یه برنامه دیگست.نه برنامه خودم کتابخانه file هم فقط دارای dirasset و internal و ایناست که تقریبا برای ایجاد پوشه و فایل در حافظه داخلی یا خارجی هست ممنون میشم راهنمایی کنید.اگه اینو بگین یه سورپرایز باحال بعد عید براتون دارم.یه برنامه فوق العاده که تو هیچ یک از مارکت های ایرانی و خارجی نیست
سوال
mortezaarian 32
سلام دوستان ، من برنامه ساده ای نوشتم که کارش جایگزین کردن دو تا فایل در مسیر زیر هستش
data\data\packagename\files\update\
من گرفتن دسترسی روت رو با استفاده از کتابخانه supersu رو در بیسیک تعریف کردم ولی موندم چجوری اون دوتا فایل رو که توی assets هست رو به مسیر روت کپی کنه ؟؟؟
دقت کنید که منظورم از پکیج نیم ، پکیج نیم یه برنامه دیگست.نه برنامه خودم
کتابخانه file هم فقط دارای dirasset و internal و ایناست که تقریبا برای ایجاد پوشه و فایل در حافظه داخلی یا خارجی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید.اگه اینو بگین یه سورپرایز باحال بعد عید براتون دارم.یه برنامه فوق العاده که تو هیچ یک از مارکت های ایرانی و خارجی نیست
فداتون ماچ ماچ
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.