mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من تو تا ادیت تکست دارم تو هر دوتا شون عدد مینویسم و تویه یه لیبل میام ضرب اون دوتا عدد رو نشون میدم ولی جواب اینجوریه مثلا edit text1 = 20 edit text2 = 20 label = 400.0 از یه متغییر int هم استفاده کردم ولی نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ کدهای زیر رو جایگزین کدهاتون کنید: Dim int1,int2,int3 As Int int1 = EditText1.Text int2 = EditText2.Text int3 = (int1 * int2) / 100 lblpayan.Text = int1 - int3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سلام کدهایی که استفاده کردید میشه قرار بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ Dim int1,int2 As Int int1 = EditText1.Text int2 = EditText2.Text lblmegdar.Text = int1 * int2 / 100 lblpayan.Text = int1 - lblmegdar.Text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام دوستان
من تو تا ادیت تکست دارم
تو هر دوتا شون عدد مینویسم
و تویه یه لیبل میام ضرب اون دوتا عدد رو نشون میدم
ولی جواب اینجوریه
مثلا
edit text1 = 20
edit text2 = 20
label = 400.0
از یه متغییر int هم استفاده کردم ولی نمیشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.