سیدمحمد 248 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان. میخام در بخش ارتباط با ما در برنامه، وقتی کاربر روی یک پنل کلیک میکنه مستقیما وارد تلگرام و پروفایل من بشه. با چه دستوراتی میشه پیاده کرد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون دوست من. اما ارور داد و وارد اکانتم نشد If ari.isAppInstalled(ari.PACKAGE_TELEGRAM)=False Then ToastMessageShow("خطا",False) Else StartActivity(i1.OpenBrowser("http://telegram.me/your id")) End If تست کردم جواب داد یک مقداری کد ها ادیت شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ سلام , چندتا راه داره فکر کنم کتابخونه هایی هم هم باشه برای اینکار . منم بهت یه روش ساده یاد میدم امیدوارم به دردت بخوره اول اینکه کتاب خونه phone و AriaLib رو تیک بزن بعد یه متغیر از نوع phoneintent و ariaLib تعریف کن Dim ari As AriaLib Dim i1 As PhoneIntents بعدش در رویداد کلیک اینکارو کن If ari.isAppInstalled(ari.PACKAGE_TELEGRAM)=False Then پیام در صورت نصب نبودن تلگرام Else StartActivity(i1.OpenBrowser(("ای دی تلگرام خودت"))) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون دوست من. اما ارور داد و وارد اکانتم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیدمحمد 248
سلام دوستان.
میخام در بخش ارتباط با ما در برنامه، وقتی کاربر روی یک پنل کلیک میکنه مستقیما وارد تلگرام و پروفایل من بشه.
با چه دستوراتی میشه پیاده کرد؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.