من آموزش موجود در فروشگاه رو خریداری کردم و طبق آموزش پیش رفتم ولی ارتباط با دیتا بیس انجام نمیشه.
زمانی که آدرس دامنه و اندیس show.php رو در browser وارد می کنمپیغام زیر رو میده :
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'u793413313_user'@'localhost' (using password: ) in /home/u793413313/public_html/amoozesh/db.php on line 2 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u793413313/public_html/amoozesh/db.php on line 4 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u793413313/public_html/amoozesh/db.php on line 6 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u793413313/public_html/amoozesh/show.php on line 4 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u793413313/public_html/amoozesh/show.php on line 4 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u793413313/public_html/amoozesh/show.php on line 6
این احتمال وجود داره که چون از هاست رایگان استفاده می کنم اجازه دسترسی رو برای خوندن فایل های php و ارتباط با دیتا بیس ساخته شده نده؟
سوال
shahram_g 19
سلام.
من آموزش موجود در فروشگاه رو خریداری کردم و طبق آموزش پیش رفتم ولی ارتباط با دیتا بیس انجام نمیشه.
زمانی که آدرس دامنه و اندیس show.php رو در browser وارد می کنمپیغام زیر رو میده :
این احتمال وجود داره که چون از هاست رایگان استفاده می کنم اجازه دسترسی رو برای خوندن فایل های php و ارتباط با دیتا بیس ساخته شده نده؟
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.