رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در ارتباط با دیتا بیس آنلاین

shahram_g

سوال

سلام.

من آموزش موجود در فروشگاه رو خریداری کردم و طبق آموزش پیش رفتم ولی ارتباط با دیتا بیس انجام نمیشه.

زمانی که آدرس دامنه و اندیس  show.php رو در browser وارد می کنمپیغام زیر رو میده :

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'u793413313_user'@'localhost' (using password: ) in /home/u793413313/public_html/amoozesh/db.php on line 2 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u793413313/public_html/amoozesh/db.php on line 4 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u793413313/public_html/amoozesh/db.php on line 6 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u793413313/public_html/amoozesh/show.php on line 4 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u793413313/public_html/amoozesh/show.php on line 4 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u793413313/public_html/amoozesh/show.php on line 6

این احتمال وجود داره که چون از هاست  رایگان استفاده می کنم اجازه دسترسی رو برای خوندن فایل های php و ارتباط با دیتا بیس ساخته شده نده؟

مرسی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

درود.

تشکر از خرید و حمایت شما

دارید از هاست رایگان استفاده میکنید ؟

اگر بله باید به جای LocalHost از MySqlHost ای که خود سایت بهتون داده استفاده کنید :

change_localhost.PNG

به عنوان مثال عکس بالا برای سایت 2FreeHosting.Com هست که طبق عکس بالا باید کد db.php رو به صورت زیر تعریف کنید :

(فقط LocalHost تغییر کرده)

<?php
$con = mysql_connect("mysql.2freehosting.com","u909059823_user","mypassword133");

mysql_query("SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8",$con);

mysql_select_db("u909059823_data", $con)
?>

موفق باشید

لینک ارسال

سلام.

من آموزش موجود در فروشگاه رو خریداری کردم و طبق آموزش پیش رفتم ولی ارتباط با دیتا بیس انجام نمیشه.

زمانی که آدرس دامنه و اندیس  show.php رو در browser وارد می کنمپیغام زیر رو میده :

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'u793413313_user'@'localhost' (using password: ) in /home/u793413313/public_html/amoozesh/db.php on line 2 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u793413313/public_html/amoozesh/db.php on line 4 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u793413313/public_html/amoozesh/db.php on line 6 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u793413313/public_html/amoozesh/show.php on line 4 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u793413313/public_html/amoozesh/show.php on line 4 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u793413313/public_html/amoozesh/show.php on line 6

این احتمال وجود داره که چون از هاست  رایگان استفاده می کنم اجازه دسترسی رو برای خوندن فایل های php و ارتباط با دیتا بیس ساخته شده نده؟

مرسی

سلام

این احتمال وجود داره اما اول یه کاربر جدید بسازید و تمامی دسترسی ها(permission) رو براش باز کنید

الان اروری که دارید، مگه کاربر

u793413313_user

دسترسی مجاز نداره...

لینک ارسال

کاربر جدید هم ساختم و می تونم کامل دستی به دیتا بیس و فایل منیجر دسترسی داشته باشم.ولی نمی دونم اچازه عدم دسترسی در پیغامی که میده واسه چی هست.با دو تا هاست رایگان امتحان کردم.الان هم یک هاست پولی خریدم و متظرم دامنه ام از طرف irnic تایید بشه و تست کنم

لینک ارسال

مشکل از localhost بود.

به جاش باید از mysql.xx.xx استفاده می کردم.

سپاس

فقط یک سوال:

اگه نیاز باشه توی دیتابیس سرچ کنیم برای هر query باید یک فایل php مجزا بنویسم؟

لینک ارسال

مشکل از localhost بود.

سپاس

فقط یک سوال:

بنده بله برای هر کوئری جست و جو یک فایل php جدا مینویسم

کسانی که در php حرفه ای تر هستند شاید از روش های دیگه ای استفاده کنند

توی php در حد حرفه ای نیستم متاسفانه

لینک ارسال

shahram_g، در تاریخ 12 Mar 2016 - 11:10 صبح گفته است:

مشکل از localhost بود.

سپاس

فقط یک سوال:

میتونی یه شرطی چیزی بذاری و کوئری هارو تو یه فایل بنویسی که البته بهتره به نظرم فایلا جدا باشن...

مثلا یه عبارت تحت عنوان type پست میکنی

برای اینستر مثلا 1

برای اپدیت مثلا 2

<?php
$type = $_POST['type'];
if ($type == 1){
//insert
}else if($type == 2){
//update
}
?>

مستر مهدی :gol:

لینک ارسال

خود برنامه Navicat for SQLite یه قسمت http داره برای ارتباط با دیتا بیس.به جای php نویسی نمیشه از این برنامه استفاده کرد؟

تصور خود من اینه که این برنامه فقط یک بار به دیتا بیس وصل میشه و باید آفلاین با دیتا بیس کار کرد.

اگه امکان کار آنلاین هم باهاش میسر بشه که عالیه

لینک ارسال

خود برنامه Navicat for SQLite یه قسمت http داره برای ارتباط با دیتا بیس.به جای php نویسی نمیشه از این برنامه استفاده کرد؟

تصور خود من اینه که این برنامه فقط یک بار به دیتا بیس وصل میشه و باید آفلاین با دیتا بیس کار کرد.

اگه امکان کار آنلاین هم باهاش میسر بشه که عالیه

اگر کارتون صرفا خوندن اطلاعات هست و زیاد نمیخواین مانور داشته باشید

http://answercenter.ir/topic/11462-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-farakhani-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-34%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%AF/

از فراخوانی 3.4 استفاده کنید

اموزش ویدیویی هم موجوده توی تاپیک

لینک ارسال

سلام

دقیقا چیزی که شهاب عزیز گفت رایج هستش

حالا چه با متد GET  و یا POST

به نوبه ای میایید برای هر عمل یک اکشن تعریف می کنید.

می تونید برای هر اکشن یک تابع در کد PHP  تون تعریف کنید.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...