رفتن به مطلب
  • 0

مشکل کند شدن برنامه

mehrabmmp

سوال

سلام دوستان

من چند وقتیه دارم یه برنامه درست میکنم و توش دیتابیس استفاده کردم تو برنامه 30 تا مطلب استفاده کردم اما برنامه وقتی که میخواد لیست مطلب ها رو باز کنه یکم طول میکشه

و یه سوال دیگه داشتم

تو کدای بیسیک فور اندروید که دیتابیس فراخوانی میکنم POSITION چیه؟

اینم ارور

این ارور رو تو پنجرهLOGS نشون میده

Downsampling image due to lack of memory.

این خط رو تند تند چاپ میکنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

ببخشید فهمیدم مشکل برنامم چی بود دیتابیس درست کار میکنه فقط این عکسا اونو اونجوری میکردن 

باید چیکار کنم

این تاپیک رو مطالعه کنید شاید مشکلتون حل بشه

http://answercenter.ir/topic/2747-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D9%85-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%87%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/

لینک ارسال

منظورتون عکسای پس زمینه اکتیویتونه یا عکسای لود شده از مطالبون ک میخاین ارایه بدین؟

نه ببینید به وسیله ی حلقه ی فور 20 تا باتن درست میکنم که کنار هر باتون یه ایمیج وییو هست وقتی ران میکنم خیلی طول میکشه و در پنجره LOG اون ارور بالایی که نوشتم میده و اما وقتی عکسا رو حذف میکنم راحت اجرا میشه

لینک ارسال

با LOADBITMAPSAMPLE نوشتم درست شد 

لینک ارسال

تو کدای بیسیک فور اندروید که دیتابیس فراخوانی میکنم POSITION چیه؟

سلام

ببینید پازیشن بر مبنای کوئری که نوشتید مشخص میشه،یعنی شما یک کوئری می نویسید که مثلا رکورد هایی که شماره آیدیشون از 10 شروع بشه تا 20 یعنی بین 10 و 20

خب اینجا رکورد اول که شماره آیدی اون 10 هستش میشه پازیشنش 0 و تا آخر تا رکورد نهایی.

حالا یک کوئری می نویسید براساس حروف و میایید مرتب سازی می کنید از a-z.خب حالا شاید رکورد 2000 ام ما فیلدش با حروف a  شروع بشه و رکورد 1 ما مثلا w  و اینجا طبق کوئری ما اطلاعات گرفته میشه و نمایش داده میشه و اولین رکورد پازیشنش هست 0

این توضیحاتت رو دادم تا شما Position  رو با ID  اطلاعات در دیتابیس اشتباه نگیرید.Position  بعد از اجرای کوئری و Select  کردن مقدارش مشخص میشه.یعنی شما توی کوئری دارید 10 تا رکورد می گیرید و مقدار پازیشن از 0 تا 9 هستش و اگر در کدتون بخوایید پازیشن کرسور رو 10 بزارید برنامه خطای OutOfBound  میده.

بازم اگه واستون گنگه بگید تا با مثال هایی بیشتر توضیح بدم بهتون.

این ارور رو تو پنجرهLOGS نشون میده Downsampling image due to lack of memory.

این خطا به خاطر منابع گرافیکی و هنریتون هستش

شما بیا از عکس هایی با فرمت PNG  و سایز مناسب استفاده کنید ( سایز { Width , Height }  نه حجم ).

و سعی کنید زمان استفاده از عکس از LoadBitmapSample  استفاده کنید

لینک ارسال

ببینید یه دیتابیس دارم که حدودا 30 تا ایدی داری و جلویه اون دوتا ستون یکی تیتر یکی متن

و تو کدای فراخوانی POSITION همشون رو 0 گذاشتم

لینک ارسال

ببخشید فهمیدم مشکل برنامم چی بود دیتابیس درست کار میکنه فقط این عکسا اونو اونجوری میکردن 

باید چیکار کنم

لینک ارسال

باید چیکار کنم

منظورتون عکسای پس زمینه اکتیویتونه یا عکسای لود شده از مطالبون ک میخاین ارایه بدین؟

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...