tasesat 13 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ برنامه اطلاع رسانی سایت انجمن تخصصی تاسیسات مکانیک ایران 1-به راحتی به مطالب سایت دست رسی داشته باشید. 2-اخبار روز صعنت تاسیسات ایران و جهان 3-دانلود کتاب های تخصصی 4-دانلود مقالات تخصصی تهویه مطبوع 5-دست رسی اسان با آرشیو سایت دانلود از کافه بازار:http://cafebazaar.ir/panel/edit/com.hvaciran/?l=fa سایت :http://hvacir.ir/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shabgaard 10 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ سلام داداش میگم میشه بگید چه طور عکس هارو تو imgeview گرفتی؟؟؟؟ ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ سلامداداش میگم میشه بگید چه طور عکس هارو تو imgeview گرفتی؟؟؟؟ ممنون میشم این برنامه همانطور که از ظاهرش پیداست با سایتهای ساخت برنامه اندروید ساخته شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tasesat 13 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ اقای بی نام اگه شما برنامه نویس حرفه ای هستید می تونید . می تونی سورس کد من دی کامپلت کنید و ببیند که با چه برنامه ساخته شده .با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اقای بی نام اگه شما برنامه نویس حرفه ای هستید می تونید . می تونی سورس کد من دی کامپلت کنید و ببیند که با چه برنامه ساخته شده .با تشکر لینک مستقیم برنامه رو بده تا بهت بگم با چی ساخته شده ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان هرگونه بحث و جدلی دارید با پیام خصوصی و نه در تاپیک. لطفا رعایت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان هرگونه بحث و جدلی دارید با پیام خصوصی و نه در تاپیک.لطفا رعایت کنید بحث نبود داداش یک صحبت دوستانه بود. باشه تموم شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز اینکه تابلوه با برنامه خبرخوان درست شده ... میدونی من کی درست کردم کپ این ؟؟؟ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز اینکه تابلوه با برنامه خبرخوان درست شده ... میدونی من کی درست کردم کپ این ؟؟؟ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ بالا تر آقای آرتا فرمودن دوستان هرگونه بحث و جدلی دارید با پیام خصوصی و نه در تاپیک. لطفا رعایت کنید فکر کنم کاملا واضح و قابل فهم باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما ادرس پنل برنامتون دادید نه لینک دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tasesat 13 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستانی که ادعا می کنند من برنامه را وب سایت های ... ساختم کاملا اشتباه فکر می کنند لطفا دانلود کنیددانلود برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.