discoversh 54 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ درود و سلام خدمت دوستان و اساتید.چطوری میتونم مشکل نمایش حروف فارسی و انگلیسی رو توی لیبل حل کنم؟بقیه مطالب دوستان هم سرچ کردم.مشکلم حل نشد. تصویر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ منم وقتی از دیتابیس فراخوانی میکنم اینجوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ از دیتابیس فراخوانی کردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ از دیتابیس فراخوانی کردید؟ بله.کد هاشم اینه lblsBody.text=lblsBody.text & menu.cur.GetString("Name")&" : " & CRLF & menu.cur.GetString("Value") & CRLF lblsBody.TextSize = 15 lblsBody.Gravity =Gravity.NO_GRAVITY lblsBody.TextColor = Colors.DarkGray lblsBody.Color = Colors.White لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ درود احتمالا مشکل از No Gravity باشه شما Gravitiy رو Right کنید اگه مشکل نشد نشد سورس خودتون رو پیوست کنید اصولا نباید مشکل داشته باشه : Sub Globals Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") Label1.Text = "سلام دوست خوب من halet khoobe چه خبرا dari chikar mikoni خیلی کم پیدایی" End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ درود احتمالا مشکل از No Gravity باشه شما Gravitiy رو Right کنید اگه مشکل نشد نشد سورس خودتون رو پیوست کنید اصولا نباید مشکل داشته باشه : gravitiy.PNG Sub Globals Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") Label1.Text = "سلام دوست خوب من halet khoobe چه خبرا dari chikar mikoni خیلی کم پیدایی" End Sub شاید چون از دیتابیس میگیرم این مشکل بوجود میاد.گراویتی هم راست گذاشتم.نمونه سورسم اینه توی دسته یک ببینین چطور میشه... Source_Database1.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
discoversh 54
درود و سلام خدمت دوستان و اساتید.چطوری میتونم مشکل نمایش حروف فارسی و انگلیسی رو توی لیبل حل کنم؟بقیه مطالب دوستان هم سرچ کردم.مشکلم حل نشد.
تصویر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.