shekaf 30 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام من دنبال یه سوکت نویسی هستم که بتونم با PHP در ارتباط باشه سمت PHP سوکتی نوشتم که با پورت مشخص در حال اجراست با SSH تست کردم درست جواب میده حالا با B4A چطور بهش وصل بشم و دیتا بفرستم ؟ پورتم مشخصه و آدرس سرور Url هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ در در 1395/12/25, 10:59:18، پژمان نیکروان گفته است : سلام برای سمت سرور هم اگه یه سرچ کنید آموزش های زیادی وجود داره که با زبان های مختلف مثل php و Node.js میشه سرور ساخت. سلام استاد مگر برای اتصال به node.js نباید از socket.io استفاده کرد ؟ اگر اشتباه نکنم کدهای بالا که نوشتید ، برای اتصال به سرور های سی شارپ هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1394/12/23, 22:35:53، پژمان نیکروان گفته است : سلام. اگه آی پی و پورت سرور رو دارید میتونید از طریق b4a با کلاس socket بهش کانکت بشید. کتابخانه NetWork ، ByteConvertor و RandomAccesFile رو تیک بزنید و تعریف دو متغیر: Sub Process_Globals Dim so As Socket Dim Ast As AsyncStreams End Sub دومی برای فرستادن و دریافت دیتا بکار میره. اینیشیالایز کردن سوکت در activity_create: so.Initialize("so") so.Connect("IP","Port",0) جای آی پی و پورت هم که میدونید.... اون 0 هم به معنای اینه که تایم اوتش نامحدود باشه ، یعنی بی نهایت همش سعی کنه به سرور متصل بشه. ایجاد رویداد زیر برای فهمیدن وصل شدن یا نشدن و معرفی کردن AsyncStreams به سوکت: Sub so_Connected (Successful As Boolean) If Successful Then ToastMessageShow("اتصال داده شد...",True) Ast.Initialize(so.InputStream,so.OutputStream,"ast") Else ToastMessageShow("اتصال انجام نشد",True) End If End Sub وقتی هم متصل شد ، برای نوشتن دیتا: Dim b As ByteConverter Ast.Write(b.StringToBytes("salam","UTF-8")) مثلا اینجا salam رو فرستادیم برای سرور... و در نهایت برای بستن سوکت(قطع اتصال): so.Close Ast.Close از سمت سرور هم چیزی بنویسن برامون ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ در 23 دقیقه قبل، shekaf گفته است : از سمت سرور هم چیزی بنویسن برامون سلام برای سمت سرور هم اگه یه سرچ کنید آموزش های زیادی وجود داره که با زبان های مختلف مثل php و Node.js میشه سرور ساخت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام میتونید از کتابخونه WebSocket استفاده کنید! (البته این رو تا حالا تست نکردم و فقط دیدمش) همچنین میتونید از کتابخونه ی Network ماژولی از نوع Socket تعریف کنید و کارها رو انجام بدید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ چند تا مسئله هست اول این که WebSocket در آی پی URL میگیره و درسته چون فایل PHP در داخل چندتا فولدر است ولی پورتی رو نمیگیره از من برنامه نویس network هم آیی پی میگیره و این طوری نمیشه دوستان کسی سورس اتصال به سوکت PHP با B4A رو نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به این تاپیک برید : http://answercenter.ir/topic/4242-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-jabber/ سورسی به اسم Mini Messenger هستش که آقای حقیقی عزیز قرار دادن و به وسیله سوکت نویسی به سرور جابر متصل میشن و داده ارسال و دریافت میکنه. در کل کار با سوکت رو می تونید در بیسیک یاد بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shekaf 30 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ @@مجید آرتا, رمز فایلش چی هست ؟ http://s6.picofile.com/file/8196013068/mini_messenger_msg_b4a.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام من دنبال یه سوکت نویسی هستم که بتونم با PHP در ارتباط باشه سمت PHP سوکتی نوشتم که با پورت مشخص در حال اجراست با SSH تست کردم درست جواب میده حالا با B4A چطور بهش وصل بشم و دیتا بفرستم ؟ پورتم مشخصه و آدرس سرور Url هست سلام. اگه آی پی و پورت سرور رو دارید میتونید از طریق b4a با کلاس socket بهش کانکت بشید. کتابخانه NetWork ، ByteConvertor و RandomAccesFile رو تیک بزنید و تعریف دو متغیر: Sub Process_Globals Dim so As Socket Dim Ast As AsyncStreams End Sub دومی برای فرستادن و دریافت دیتا بکار میره. اینیشیالایز کردن سوکت در activity_create: so.Initialize("so") so.Connect("IP","Port",0) جای آی پی و پورت هم که میدونید.... اون 0 هم به معنای اینه که تایم اوتش نامحدود باشه ، یعنی بی نهایت همش سعی کنه به سرور متصل بشه. ایجاد رویداد زیر برای فهمیدن وصل شدن یا نشدن و معرفی کردن AsyncStreams به سوکت: Sub so_Connected (Successful As Boolean) If Successful Then ToastMessageShow("اتصال داده شد...",True) Ast.Initialize(so.InputStream,so.OutputStream,"ast") Else ToastMessageShow("اتصال انجام نشد",True) End If End Sub وقتی هم متصل شد ، برای نوشتن دیتا: Dim b As ByteConverter Ast.Write(b.StringToBytes("salam","UTF-8")) مثلا اینجا salam رو فرستادیم برای سرور... و در نهایت برای بستن سوکت(قطع اتصال): so.Close Ast.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shekaf 30
با سلام
من دنبال یه سوکت نویسی هستم که بتونم با PHP در ارتباط باشه
سمت PHP سوکتی نوشتم که با پورت مشخص در حال اجراست
با SSH تست کردم درست جواب میده
حالا با B4A چطور بهش وصل بشم و دیتا بفرستم ؟
پورتم مشخصه و آدرس سرور Url هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.