haspic123 34 ارسال شده در 13 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2016 ایا میشه هر گزینه تو لیست رو یک عکس جدا قرار بدیم و همچنین چیدمان لیست ویو رو به صورت های دیگه تغییر بدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 پس من برنامه هایی می بینم که گزینه های زیادی با ایکونهای مختلف داره چه نوع لیست ویویی استفاده کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 شما از آریا لیست ویو استفاده کنید که میتونید از فروشگاه انجمن تهیه کنید...انواع مختلفی از لیست با امکانات بسیار زیاد رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 ایا میشه هر گزینه تو لیست رو یک عکس جدا قرار بدیم و همچنین چیدمان لیست ویو رو به صورت های دیگه تغییر بدیم دوست عزیز من منظورتونو متوجه نشدم آیا منظور شما اینه که هر سطر از (ایتم) لیست ویو یه عکس به خصوص داشته باشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 پس من برنامه هایی می بینم که گزینه های زیادی با ایکونهای مختلف داره چه نوع لیست ویویی استفاده کردن 2 روش معمول تر ===> آریا لیست ویو، مولتی پنل یک ستونی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 پس من برنامه هایی می بینم که گزینه های زیادی با ایکونهای مختلف داره چه نوع لیست ویویی استفاده کردن دوست من ، لیست ویو پیشفرض بیسیک این امکانات رو نداره ، اونهایی که شما دیدین از Custom Array Adapter یا کاستوم لیست ویو در جاوا استفاده کردن. که استاد شاهدی لطف کردن و همون لیست ویو اختصاصیِ جاوا رو واسمون با کتابخانه ای به نام آریا لیست ویو آوردن توی بیسیک که باهاش میتونید اونی که میخواین بسازید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 دوست عزیز من منظورتونو متوجه نشدم آیا منظور شما اینه که هر سطر از (ایتم) لیست ویو یه عکس به خصوص داشته باشه؟؟؟ بله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 لطفا استاد شاهدی اگه این پست رو می بینید کمی قیمت کتابخانه رو پایینتر بیار تا ما هم بخریم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 بله شما با این قابلیت اشنایی ندارید؟ کافیه لیست ویو رو تعریف و اینیشیالایز کنید سپس کد های زیر رو بنویسید ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(" خرید نسخه طلایی","",LoadBitmap(File.DirAssets,"shop2.png"),1) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(" مشخصات فردی","",LoadBitmap(File.DirAssets,"moshakhasat.png"),2) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(" راهنمای استفاده","",LoadBitmap(File.DirAssets,"help.png"),3) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(" ارتباط با ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"mail.png"),4) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(" درباره ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"list1.png"),5) ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(" دیگر محصولات","",LoadBitmap(File.DirAssets,"app.png"),6) فقط قبلش عکس ها رو از قسمت files به برنامه اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2016 من می خوام ایتم های لیست به صورت های گوناگون نشون داده بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 برادر چرا خودتو عذاب میدی،دوستان جواب دادن دیگه،اگه نمیخواین هزینه کنین سرچ کن مولتی پنل سورس. زیاد هس اموزش هم هس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 من می خوام ایتم های لیست به صورت های گوناگون نشون داده بشن یعنی چی به صورت گوناگون؟؟؟ شما یه عکس از چیزی که میخوای داشته باشی رو پیوست کن دوست عزیز تا بتونیم بهتر راهنماییتون کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 خوب شما یک فایل منیجر رو در نظر بگیرید چطور ایتم ها رو روی صفحه آوردن و به شکل پوشه دراوردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2016 سلام . خیر لیست ویو فعلی این امکان رو نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
ایا میشه هر گزینه تو لیست رو یک عکس جدا قرار بدیم
و همچنین چیدمان لیست ویو رو به صورت های دیگه تغییر بدیم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.