سیدمحمد 248 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من توی keyPress اکتیویتی اصلی برنامم اومدم گفتم که اگه کلید بک زده شد اسلاید منوی من بسته بشه. حالا اگه بخام بعد از مخفی شدن اسلایدمنو با یک بک زدن دیگه اون مسیج باکسی که برای خروج تعریف کردم نمایش داده بشه، چطور باید کدشو بنویسم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام کدهایی که برای اینکار استفاده کردید کلا قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام کدهایی که برای اینکار استفاده کردید کلا قرار بدید. sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then sm.HideMenus End If If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Dim r As Int r = Msgbox2("لطفا قبل از خروج به برنامه امتیاز دهید","خروج","خروج","نظر دادن","هیچکدام",Null) If r = DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication else if r = DialogResponse.CANCEL Then Try Dim Market As AriaMarkets Market.Cafebazaar_SafheNazar(Application.PackageName) Catch ToastMessageShow("لطفا ابتدا برنامه بازار را نصب کنید", False) End Try End If End If Return True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ ببینید من نمیدونم از چه اسلایدمنویی دارید استفاده میکنید. این sm باید متدی داشته باشه برای اینکه بفهمیم منو درحال حاضر باز هست یاخیر که بعد شرط اول رو به این صورت تغییرش بدید درست میشه: If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And sm.isOpen=True Then sm.HideMenus return true End If حالا جای sm.isOpen بگردید ببینید متدی شبیه به این داره این کلاس یانه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ ببینید من نمیدونم از چه اسلایدمنویی دارید استفاده میکنید. این sm باید متدی داشته باشه برای اینکه بفهمیم منو درحال حاضر باز هست یاخیر که بعد شرط اول رو به این صورت تغییرش بدید درست میشه: If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And sm.isOpen=True Then sm.HideMenus return true End If حالا جای sm.isOpen بگردید ببینید متدی شبیه به این داره این کلاس یانه... ممنون جناب. یه مشکل کوچیک دیگه هم هست. اونم اینکه وقتی مسیج باکس نمایان میشه و من روی فضای بیرون اون کلیک میکنم تا ناپدید بشه، عملیات نظردهی رو اجرا میکنه. برای این چکار کنم؟ کد مسیج باکس هم بالا هستش.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون جناب. یه مشکل کوچیک دیگه هم هست. اونم اینکه وقتی مسیج باکس نمایان میشه و من روی فضای بیرون اون کلیک میکنم تا ناپدید بشه، عملیات نظردهی رو اجرا میکنه. برای این چکار کنم؟ کد مسیج باکس هم بالا هستش.. برای اینه که شما دکمه ی نظر دادن رو ، روی قسمت CANCEL گذاشتید و موقعی که دکمه برگشت یا فضای بیرون کلیک میشه مسیج باکس کنسل میشه و این رویداد اجرا میشه. جای "خروج" و "نظر دادن" رو باهم عوض کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ برای اینه که شما دکمه ی نظر دادن رو ، روی قسمت CANCEL گذاشتید و موقعی که دکمه برگشت یا فضای بیرون کلیک میشه مسیج باکس کنسل میشه و این رویداد اجرا میشه. جای "خروج" و "نظر دادن" رو باهم عوض کنید. الان وقتی روی فضای خالی کلیک میکنم برنامه بسته میشه. نمیشه کدی نوشت که کلیک کردن فضای خالی اتفاقی نیفته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ الان وقتی روی فضای خالی کلیک میکنم برنامه بسته میشه. نمیشه کدی نوشت که کلیک کردن فضای خالی اتفاقی نیفته؟ سلام باید از رویداد cancel استفاده نکنی (یعنی شرط نزاری) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ سلام باید از رویداد cancel استفاده نکنی (یعنی شرط نزاری) درست متوجه نشدم میشه کدش رو بنویسی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ نمیشه کدی نوشت که کلیک کردن فضای خالی اتفاقی نیفته؟ پاسخ #2 که توسط ارل پست شده رو بخونید. https://www.b4x.com/android/forum/threads/how-to-avoid-msgbox-hide-by-touching-outside-of-it.40373/#post-241229 میگه میتونید با یک حلقه do While ، میتونید دوباره مسیج باکس رو نمایش بدید. اما این جالب نیست اصلا ، اینجوری وقتی کاربر روی خروج کلیک میکنه هم دوباره مسیج نشون داده میشه. متاسفانه تو بیسیک نمیشه اینکارو انجام داد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedanary6513 1 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم که بازدن دکمه بک اگر اسلاید منو باز بود اسلاید منو بسته بشه در غیر ای صورت از برنامه خارج بشه. اسلاید منویی که استفاده کردم خود اسلاید منوی بیسیک هستش. وحالتی هم نداره که بفهمم باز هست یا نه مثل IsOpen لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ در 37 دقیقه قبل، hamedanary6513 گفته است : سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم که بازدن دکمه بک اگر اسلاید منو باز بود اسلاید منو بسته بشه در غیر ای صورت از برنامه خارج بشه. اسلاید منویی که استفاده کردم خود اسلاید منوی بیسیک هستش. وحالتی هم نداره که بفهمم باز هست یا نه مثل IsOpen ببینید بستگی داره که شما دارید از چه نوع اسلایدری استفاده میکنید بعضی ها هم خودشون مشخص هست که باز شده یا نه چون Event یا متد خودش رو داره ! در نهایت هم اگه هیچی نداشت شما میتونید موقعیت اسلایدر رو بخونید و تشخیص بدید باز هستش یا نه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedanary6513 1 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ چجوری میتونم موقعیت اسلایدر رو بخونم. اسلایدی که استفاده میکنم اسلاید منوی خود بیسیکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیدمحمد 248
سلام دوستان
من توی keyPress اکتیویتی اصلی برنامم اومدم گفتم که اگه کلید بک زده شد اسلاید منوی من بسته بشه.
حالا اگه بخام بعد از مخفی شدن اسلایدمنو با یک بک زدن دیگه اون مسیج باکسی که برای خروج تعریف کردم نمایش داده بشه،
چطور باید کدشو بنویسم.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.