sajad325 76 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من هرچی میکنم درست نمیشه این مشکله RunHook هرچی کردم بازم درست نشد چهل بار حذف کردم بازم نشد که نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ شما اون کاری رو که بالا بهت گفتم انجام بده کتابخونه های اصلی بیسیک رو نباید جایگزین کنی این کار که گفتی کردم بنظرم درست شده باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ دقیقا بعد از اینکه که کتابخانه های جدید میریزم خرابه میشه وقتی کتابخانه های قدیمی رو میریزید ، ازتون سوال میشه که بعضی ها وجود دارن جایگزین بشه؟؟ شما Skip بزنید تا اونایی که قبلا بوده دوباره جایگزین نشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ دقیقا بعد از اینکه که کتابخانه های جدید میریزم خرابه میشه خودتون پاسخ خودتون رو دادید کتابخانه های جدید رو نریزید وقتی کتابخانه اضافه کنید که داخل هر پروژه ای که باز میکنید به اون کتابخانه نیاز دارید ورژن جدید بیسیک با کتابخانه های قدیمی و اصلی که برای خود برنامه بسیک هست یکم ناسازگاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من هرچی میکنم درست نمیشه این مشکله RunHook هرچی کردم بازم درست نشد چهل بار حذف کردم بازم نشد که نشد مطمعنی تو این چهل باری که حذف کردی کتابخانه های قبلیتو باز ریختی داخل برنامه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ درود این مشکل واسه منم افتاده بود این مشکل مربوز به کتابخانه های جدیدی هست که اضافه کردی یبار بیسیک رو حذف و نصب کن (حتما بعد از حذف کردن بیسیک پوشه اون رو هم تو درایو c یا هرجایی که نصب کردی حذف کن) بعد دوباره که نصب کردی موقعی که کتابخانه هارو به پوشش اضافه میکنی یه پنجره میاد که سه تا گزینه داره COPY AND REAPLACE و COPY BUT KEEP TO FILES و DONT COPY تو بیا DONT COPY رو بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز شما این لینک رو دیدین؟؟ http://answercenter.ir/topic/5006-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-runhook-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ مطمعنی تو این چهل باری که حذف کردی کتابخانه های قبلیتو باز ریختی داخل برنامه؟ دقیقا بعد از اینکه که کتابخانه های جدید میریزم خرابه میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز شما این لینک رو دیدین؟؟ http://answercenter.ir/topic/5006-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-runhook-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/ اره بازم مشکل رو برطرف نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ دقیقا بعد از اینکه که کتابخانه های جدید میریزم خرابه میشه شما اون کاری رو که بالا بهت گفتم انجام بده کتابخونه های اصلی بیسیک رو نباید جایگزین کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام من هرچی میکنم درست نمیشه این مشکله RunHook هرچی کردم بازم درست نشد چهل بار حذف کردم بازم نشد که نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.