arastooms 1,046 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام در دیزاینر یک دکمه تعریف کردم و سه حالت کلیک و غیرفعال و فعالسه تا تصویر هم در دیزاینر تعریف کردم ولی با کلیک عوض نمیشهساب کلیک عمل میکنه ولی بکراند عوض نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ درست شد دوستان مشکل این بود که در کد نویسی هم دوباره تعریف کرده بودم که برنامه کد نویسی رو ملاک میدونه پس عکسی که در کد نویسی هست رو نشون میداد از مدیران خواهش میکنم پست رو ببندن با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام هموطن کدت رو بذار دلاور.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ هیچ کدی ندارم که شهاب جان !!!!فقط در دیزاینر تعریف کردم!!به هر سه حالت سه تا فایل png مختلف دادم---- همینباید کدی بنویسم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام در دیزاینر یک دکمه تعریف کردم و سه حالت کلیک و غیرفعال و فعال
سه تا تصویر هم در دیزاینر تعریف کردم ولی با کلیک عوض نمیشه
ساب کلیک عمل میکنه ولی بکراند عوض نمیشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.