Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخواستم بدونم چطور میشه یکی از موزیک های گوشی خود کاربر رو بصورت تصادفی توسط پلیر پیشفرض خود گوشی پخش کرد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ این سورسو قبلن توی سورس کدا پیدا کردم، کتابخونشو اقای محمودی نوشتن، با کتابخونش میشه فایلهایی با پسوند خاص رو گرفت اگه اشتباه نکنم اسم فایل و مسیرشو میده(چیزی ک از سورس قبلن یادمه، حالا شما سورس رو اجرا کن)، فک کنم فک کنم فک کنم بشه طبق کدی ک اقای ایزدی دادن و تابع رندوم و اسمو مسیری ک دارین این کارو انجام بدین، متاسفانه اصصصصصصصلن تالا با رندوم کار نکردم بازم شرمنده MFileGetter.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ UP لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام تاپیک تکراری بود شما از این طریق میتونید موزیک مورد نظر خودتون رو توسط پلایر پیشفرض گوشی اجرا کنید : File.Copy(File.DirAssets, "pashaei.mp3", File.DirRootExternal, "pashaei.mp3") Dim in As Intent in.Initialize(in.ACTION_VIEW, "file://" & File.Combine(File.DirRootExternal, "pashaei.mp3")) in.SetType("audio/*") StartActivity(in) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ نه مشکل من اینه که میخوام آهنگ به صورت تصادفی انتخاب شه از بین آهنگای کاربر!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Milad-Mohammadi 401
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور میشه یکی از موزیک های گوشی خود کاربر رو بصورت تصادفی توسط پلیر پیشفرض خود گوشی پخش کرد؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.