Pourya1020 2 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخواستم واسم یه اموزش کامل بزارید ... درباره ی فراخوانی txt در لیبل و اسکرول کردن اون یعنی یه متن بلند رو با فرمت txt ذخیر کردم حالا میخوام اونو نشون بده .. قربان دست همتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ پر بحث ترین، مهم ترین، راحت ترین، مبحث دیتابیس، ک یادگیریش بر هر برنامه نویس واجبه سرچ کنید "دیتابیس" فک کنم 2-3 میلیارد نتیجه داشته باشه ک 1 میلیاردش اموزش تصویری هست!!!! ببینید و لذت ببرید و ب نتیجتون برسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز به نظرم اگه متنتون رو داخل دیتابیس قرار بدید خیلی بهتر میتونید کار کنید که در این صورت باید از برنامه navicat for sqlite استفاده کنید و متن رو داخلش بذارید و بعدش اونو توی لیبل قرار بدین اگه مشکلی هم داشتین توی انجمن سرچ کنید مطالب به صورت کامل با مثال فراوون گیرتون میاد موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pourya1020 2 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ قربان دست همتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Pourya1020 2
سلام دوستان میخواستم واسم یه اموزش کامل بزارید ...
درباره ی فراخوانی txt در لیبل و اسکرول کردن اون
یعنی یه متن بلند رو با فرمت txt ذخیر کردم حالا میخوام اونو نشون بده ..
قربان دست همتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.