hamidspeed 20 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به همگی من متن هامو از دیتابیس میخوام فراخوانی کنم .تو متن های کوتاه مشکلی ندارم ولی تو متن طولانی مشکل دارم متن رو یا کامل نشون نمیده یا اصلا نشون نمیده در ضمن تو دیتابیس هم که متن طولانی میذاشتم روش blob مینوشت در حالی که تایپشون رو text قرار داده بودم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ درود برای نشان دادن متن بلند میتونین از کتابخونه TextSetting استفاده کنین اینم لینک کتابخونه TextSetting Dim ts As TextSetting ts.LongText(Label1,Label1.Text,20,ScrollView1,1.5) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidspeed 20 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ درود برای نشان دادن متن بلند میتونین از کتابخونه TextSetting استفاده کنین اینم لینک کتابخونه TextSetting Dim ts As TextSetting ts.LongText(Label1,Label1.Text,20,ScrollView1,1.5) حل نشد این ارور رو هم میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ مطمعنی نوع فیلدت text هست؟ چک کن باز نشد یه تیبل دگ بساز تست کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidspeed 20
سلام به همگی
من متن هامو از دیتابیس میخوام فراخوانی کنم .تو متن های کوتاه مشکلی ندارم ولی تو متن طولانی مشکل دارم متن رو یا کامل نشون نمیده یا اصلا نشون نمیده
در ضمن تو دیتابیس هم که متن طولانی میذاشتم روش blob مینوشت در حالی که تایپشون رو text قرار داده بودم
اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.