mnik 9 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. من یه بازی تو بازار منتشر کردم. یه مشکلی براش پیش اومده. طبق اطلاعات سرورم و همچنین سایت پوشه (که کار پوش نوتیفیکیشن میکنه) تعداد نصب های فعال اپ بنده نزدیک به 200 تاست اما بازار هنوز نصب های فعال رو صفر نشون میده. یعنی حتی پنجاه هم نشده. من میدونم فرق نصب فعال با تعداد نصب چیه، اما مطمئنا بیش از 150 تا نصب فعال دارم. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ صبر کنین . همین!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mnik 9 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ شما قبلا تجربه شو داشتی داداش؟ یا اینکه حدس میزنی زمان میبره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ باید صبر کنی , من تجربشو داشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ باید صبر کنین در واقع دوست عزیز که گفتی از پوشه نگا کردی تعداد نصب فعالتو فهمیدی،پوشه تعداد نصب فعالش درست نیست ولی سایت خوبیه دیروز عیدی برام یه پاور بانک فرستاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.