sajjad44 0 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من موقع ران کردن برنامه با ارور زیر مواجه میشم هر کاری کردم درست نشد لطفا کمک کنید Parsing code. 0.03 Compiling code. 0.09 Compiling layouts code. 0.03 Generating R file. 0.11 Compiling debugger engine code. 0.56 Compiling generated Java code. 0.63 Convert byte code - optimized dex. 0.42 Packaging files. Error The following objects added permissions (duplicates are ignored): DEBUGGER: android.permission.INTERNET android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjad44 0 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام این دو دسترسی رو اضافه کنید به مانیفست ببینید درست میشه؟ AddPermission(android.permission.INTERNET) AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) سلام نه داداش اینم درست نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjad44 0 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ درود این مشکل ربطی به RunHook نداره لطفا کدهای درون Manifest Editor برنامتون رو قرار بدید اینم کد های manifest editor 'This code will be applied to the manifest file during compilation. 'You do not need to modify it in most cases. 'See this link for for more information: http://www.basic4ppc.com/forum/showthread.php?p=78136 AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") 'End of default text . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjad44 0 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان کسی نفهمید مشکل من از کجاست؟ خواهشا اگه کسی میتونه کمک کنه خیلی وقت منو گرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ براتون امکان پیوست سورس وجود داره یا خیر ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjad44 0 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ براتون امکان پیوست سورس وجود داره یا خیر ؟ پیوست سورس چیه داداش ؟ من زیاد وارد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ پیوست سورس چیه داداش ؟ من زیاد وارد نیستم سلام ،در صورت امکان سورس این برنامه که مشکل دارد را ، از طریق پیوست فایل آپلود کنید و قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ سلام این دو دسترسی رو اضافه کنید به مانیفست ببینید درست میشه؟ AddPermission(android.permission.INTERNET) AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjad44 0 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ، در صورت امکان سورس این برنامه که مشکل دارد را ، از طریق پیوست فایل آپلود کنید و قرار بدید. دوستان من اصلا برنامه ای نمینویسم فقط همون در حالت معمولی ران میکنم میبینم ارور میده دیگه برنامه نمینویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha2 0 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ منم همین مشکل رو دارم برای همه پروژه هام کسی نمیدونه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/5006-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-runhook-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjad44 0 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/5006-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-runhook-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/ این تاپیک رو گشتم ولی مشکل من نبود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ درود این مشکل ربطی به RunHook نداره لطفا کدهای درون Manifest Editor برنامتون رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjad44 0
سلام دوستان من موقع ران کردن برنامه با ارور زیر مواجه میشم هر کاری کردم درست نشد لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.