1 - وقتی برنامه ای مینویسم که با php ارتباط میدمش ؛ وقتی میخوام از برنامه خروجی بگیرم ؛
وقتی debug رو میزنم برنامه به خوبی کامپایل میشه و روی شبیه ساز اجرا میشه ؛ ولی وقتی relase رو میزنم و وارد برنامه میشم برنامه بسته میشه
خطای بالا ☝️☝️☝️☝️
2 - من برای برنامه ProgressDialogShow تعریف کردم و گفتم بعد از اینکه کار تموم بشه با ProgressDialogHide بسته بشه ؛ ولی بسته نمیشه پیغامی که توی ProgressDialogShow تعریف کردم همونجوری هست , برنامه هم اینه که با دوتا ادیت تکست دارم که ربطشون دادم به بانک و گفتم هر موقع تو بانک اطلاعات درج شد ؛ ProgressDialogShow مخفی بشه ؛ ولی مخفی نمیشه .
با اینکه اطلاعات تو بانک درج میشه ولی ProgressDialogShow بسته نمیشه .
سورس برنامه :
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("Lmain")
ht.Initialize("Register" , Me)
End Sub
Sub Jobedone (job As HttpJob)
If job.Success = True Then
If job.JobName = "Register" Then
ProgressDialogHide
Msgbox(job.GetString,"Come")
End If
Else
ToastMessageShow("Error During Connection" , False)
End If
End Sub
Sub Button1_Click
Dim go As String
go = "username="&EditText1.Text&"&password="&EditText2.Text
ht.PostString("http://",go)
ProgressDialogShow("Please Wait...")
End Sub
سوال
soltaneghalbha 1
سلام ؛ پیشاپیش عیدتون مبارک
من دو تا مشکل دارم :
1 - وقتی برنامه ای مینویسم که با php ارتباط میدمش ؛ وقتی میخوام از برنامه خروجی بگیرم ؛
وقتی debug رو میزنم برنامه به خوبی کامپایل میشه و روی شبیه ساز اجرا میشه ؛ ولی وقتی relase رو میزنم و وارد برنامه میشم برنامه بسته میشه
خطای بالا ☝️☝️☝️☝️
2 - من برای برنامه ProgressDialogShow تعریف کردم و گفتم بعد از اینکه کار تموم بشه با ProgressDialogHide بسته بشه ؛ ولی بسته نمیشه پیغامی که توی ProgressDialogShow تعریف کردم همونجوری هست , برنامه هم اینه که با دوتا ادیت تکست دارم که ربطشون دادم به بانک و گفتم هر موقع تو بانک اطلاعات درج شد ؛ ProgressDialogShow مخفی بشه ؛ ولی مخفی نمیشه .
با اینکه اطلاعات تو بانک درج میشه ولی ProgressDialogShow بسته نمیشه .
سورس برنامه :
:53:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.