meisam0083 1 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز من یه سورس کتاب دارم که بصورت فصل بندی شده که از یک دیتابیس و چند جدول درست شده ، علاقه مندی ها رو درست کردم اما لیست علاقه مندی ها رو برام ارور میگیره... کد زیر در داخل متن نوشته شده و بدون مشکل هست و یک اکتیویتی درست کردم با نام fav و کد زیر رو داخل fav ریختم: و زمانی که برنامه رو اجرا می کنم، روی علاقه مندی ها کلیک میکنم ارور زیر رو میده: اینم از دیتابیسم: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز این ارور به خاطر اینه که اسم جدولتون اشتباهه یعنی ارور سینتکسی دارید یعنی خزای نوشتاری چنین جدولی رو نمیتونه پیدا کنه شما بنویس SELECT * FROM main where... موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ درود کدتون اشتباه هست دوست عزیز به این صورت کدتون رو قرار بدید مشکل برطرف میشه : cur = Main.s.ExecQuery("SELECT * FROM "&Main.Child&" WHERE id='" &Main.fasl & "'") موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
meisam0083 1 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز من کد زیر رو قرار دادم بازم دقیقا همون ارور قبلی رو میده... فکر نکنم مشکل من برطرف شدنی باشه الان بیشتر از یک هفته روی این مشکل گیر کردم... cur = Main.s.ExecQuery("SELECT * FROM "&Main.Child&" WHERE id='" &Main.fasl & "'") دوباره کد رو به این صورت نوشتم بدون مشکل وارد لیست علاقه مندی ها شدم... متنی رو بوک مارک کردم اما چیزی به لیست علاقه مندی ها اضافه نشده بود. "&Main.Child&" رو به Main تغییر دادم cur = Main.s.ExecQuery("SELECT * FROM Main WHERE id='" &Main.fasl & "'") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
meisam0083 1
اینم از دیتابیسم:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.