maxi333 38 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی سورس و یا کتابخانه ای برای تغییر ip اندروید داره؟ ممنون میشم بگین چنین کاری با b4a امکان پذیره یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ندا۱۳ 0 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۷ در در 1395/02/16, 16:47:52، maxi333 گفته است : خودم که این تاپیک رو زدم هدفم ساخت قندشکن نبود فقط میخواستم که ip عوض شه حتی اگه ip ایران باشه فقط مسئله تعداد IP بود که راحت حل شد رفت! سلام میشه بگین چطوری این کارو انجام دادین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان من هم دنبال تغییر آی پی هستم. آیا روش یا کتابخانه ای برای این کار وجود داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ 1.سرور مجازی (انگلیس خوبه) 2.برنامه نویسی اسکریپت دریافت اطلاعات و اجرا تو سرور 3.ارتباط اون با برنامت به وصیله کد های php 4.در آخر برنامت میشه یه چیلتر شکن ساده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maxi333 38 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خودم که این تاپیک رو زدم هدفم ساخت قندشکن نبود فقط میخواستم که ip عوض شه حتی اگه ip ایران باشه فقط مسئله تعداد IP بود که راحت حل شد رفت! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
maxi333 38
سلام دوستان
کسی سورس و یا کتابخانه ای برای تغییر ip اندروید داره؟
ممنون میشم بگین چنین کاری با b4a امکان پذیره یا نه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.