mashgholom 34 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستای گل و خوبم خوشحالم که با این انجمن اشنا شدم و دوستای خوبی پیدا کردم دوستان نظرتون چیه یه چت روم با دسترسی سریع مثل یه انجمنی که اگه مدیران اجازه بدن اسم انجمن بگم قرار بگیره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون بابت پیشنهادت عزیز، منظورت اینه که چت باکس بزاریم برای انجمن ؟ خب این کار رو تصمیم داشتیم انجام بدیم حالا که شما پیشنهاد میدین بیشتر برای اینکار مصمم شدیم ! اسم انجمن مورد نظر رو برای من یا مهدی پ.خ کن تا بررسی کنیم و در صورت تایید هرکاری که برای قراردادن یه چت روم مناسب از دستمون برمیاد رو انجام بدیم. باز هم تشکر بابت پیشنهاد خوبت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mashgholom 34 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون بابت پیشنهادت عزیز،منظورت اینه که چت باکس بزاریم برای انجمن ؟ خب این کار رو تصمیم داشتیم انجام بدیم حالا که شما پیشنهاد میدین بیشتر برای اینکار مصمم شدیم ! اسم انجمن مورد نظر رو برای من یا مهدی پ.خ کن تا بررسی کنیم و در صورت تایید هرکاری که برای قراردادن یه چت روم مناسب از دستمون برمیاد رو انجام بدیم. باز هم تشکر بابت پیشنهاد خوبت بله چت باکس الان اسم انجمن پ.خ میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ بزودی چت باکس اضافه میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eyesun 10 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلام*همینه* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلام*همینه* دوست گرامی چرا تاپیک قدیمی رو بالا میارید ؟ *ناز* به جای اسپم دادن از دکمه تشکرها استفاده کنید *خواب* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
demon_da 10 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ با چت باکس خیلی راحت تر میشه ارتباط بین کاربرا، سوال و جواب های کوچیک مخصوصا"، پس کی اضافه میکنید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ با چت باکس خیلی راحت تر میشه ارتباط بین کاربرا، سوال و جواب های کوچیک مخصوصا"، پس کی اضافه میکنید؟ چه دلیلی داره تاپیک قدیمی رو بی دلیل بیارید بالا؟ چت باکس نصب شده خیلی وقته نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.