mehrabmmp 528 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه دیتابیس دارم که مثلا 10 تا ردیف داره که هر ردیف یه متنی داره و تو بیسیک یک سطرشو فراخوانی کردم چجوری میتونم id اون سطری رو که ازش متن فراخوانی کردم رو پیدا کنم تونستم منظورمو برسونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ سلام حس می کنم داری لقمه رو دور سرتون می چرخونید کدی رو که بنده قرار میدم استفاده کنید این کد برای Activity_Create » Activity.LoadLayout("ACTFAVORITE") sql.Initialize(File.DirInternal,"felan.db",True) cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE favo = 1") For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine2(" "&cur.GetString("titr"),cur.GetString("id")) Next cur.Close و در رویداد ItemClick » Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE id="&Value) cur.Position = 0 ACTSQL.titlecomputer = cur.GetString("titr") StartActivity(ACTSQL) End Sub به قول دوستانی که به ما ارادت دارن اگه کدی که کاپی پیست کردیم مورد املایی نداشته باشه باید درست کار کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ cursor1=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable WHERE matn='" & Matn & "'") در اینجا & Matn & متن ما هست که بصورت متغییر هست مثثلا استرینگ خب بعد هم با حلقه id رو بگیر For i=0 To cursor1.RowCount-1 cursor1.Position=i Label1.Initialize("") Label1.Text = cursor1.GetString("id") Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام نیازی هم نیست که حلقه بذارید(اشتباه هم نیست البته) cursor1=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable WHERE matn='" & Matn & "'") cursor1.Position=0 Label1.Initialize("") Label1.Text = cursor1.GetString("id") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ کدشو تو لیست وییو اینجوری نوشتم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("ACTFAVORITE") Main.cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE favo = 1") For i=0 To Main.cur.RowCount-1 Main.cur.Position = i Main.cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE titr='"&ListView1.SingleLineLayout.Label.Text&"'") ListView1.AddSingleLine2(" "&Main.cur.GetString("titr"),Main.cur.GetString("id")) Next درسته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتباه کردی دوست عزیز اینجوری که شما cursor رو از Main گرفتی اگه Main مثلا فهرست کتاب باشه..بعدا خراب میشه برای اکتیوتی بعدیت (جدا از Main )ی cursor تعریف کن کد درست: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("ACTFAVORITE") cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE favo = 1") For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE titr='"&ListView1.SingleLineLayout.Label.Text&"'") ListView1.AddSingleLine2(" "&cur.GetString("titr"),cur.GetString("id")) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ اشتباه کردی دوست عزیز اینجوری که شما cursor رو از Main گرفتی اگه Main مثلا فهرست کتاب باشه..بعدا خراب میشه برای اکتیوتی بعدیت (جدا از Main )ی cursor تعریف کن کد درست: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("ACTFAVORITE") cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE favo = 1") For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE titr='"&ListView1.SingleLineLayout.Label.Text&"'") ListView1.AddSingleLine2(" "&cur.GetString("titr"),cur.GetString("id")) Next بازم ارور میده این کدام Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("ACTFAVORITE") sql.Initialize(File.DirInternal,"felan.db",True) cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE favo = 1") For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE titr='"&ListView1.SingleLineLayout.Label.Text&"'") megdar = cur.GetString("id") ListView1.AddSingleLine2(" "&cur.GetString("titr"),megdar) Next cur.Close Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Value = megdar Then cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE id="&megdar) cur.Position = 0 ACTSQL.titlecomputer = cur.GetString("titr") StartActivity(ACTSQL) End If End Sub اینم ارور تو پنجره log لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ سلام حس می کنم داری لقمه رو دور سرتون می چرخونید کدی رو که بنده قرار میدم استفاده کنید این کد برای Activity_Create » Activity.LoadLayout("ACTFAVORITE") sql.Initialize(File.DirInternal,"felan.db",True) cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE favo = 1") For i=0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine2(" "&cur.GetString("titr"),cur.GetString("id")) Next cur.Close و در رویداد ItemClick » Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE id="&Value) cur.Position = 0 ACTSQL.titlecomputer = cur.GetString("titr") StartActivity(ACTSQL) End Sub به قول دوستانی که به ما ارادت دارن اگه کدی که کاپی پیست کردیم مورد املایی نداشته باشه باید درست کار کنه اقا واقعا ممنون مرسی داداش دو روز بود اعصابمو قاطی کرده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام دوستان
من یه دیتابیس دارم که مثلا 10 تا ردیف داره که هر ردیف یه متنی داره و تو بیسیک یک سطرشو فراخوانی کردم
چجوری میتونم id اون سطری رو که ازش متن فراخوانی کردم رو پیدا کنم
تونستم منظورمو برسونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.