shahram_g 19 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. من چند تا پنل با addview توسط یک حلقه for ایجاد کردم . مشکلی برای اینکه بفهمم کدوم پنل کلیک شده ندارم ولی می خوام در قسمتهای دیگه برنامه به خصوصیات این پنل ها دسترسی داشته باشم. مثلا اگه یه دکمه ای فشرده شد بیاد بک گراند پنل سومی رو تغییر بده. ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام شما باید از تگ و سندر استفاده کنید . http://answercenter.ir/topic/2807-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-tag-%D9%88-sender-%D8%AF%D8%B1-multi-panel/page-3#entry78563 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahram_g 19 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام شما باید از تگ و سندر استفاده کنید . http://answercenter.ir/topic/2807-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-tag-%D9%88-sender-%D8%AF%D8%B1-multi-panel/page-3#entry78563 دوست عزیز من عرض کردم که برای فهمیدن اینکه کدوم پنل کلیک شده مشکلی ندارم یعنی مفهوم tag و sender رو بلدم.من میخوام با یک دکمه دیگه مثلا رنگ تگ 4 رو عوض کنم. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ مثلا اگه یه دکمه ای فشرده شد بیاد بک گراند پنل سومی رو تغییر بده. شما باید برای اون پنل یک خصوصیتی تعیین کنید ، مثلا تگ اش رو بذارید pnl3 و بعد از کلیک شدن رو دکمه بیاید بگردید و اون پنل رو پیدا کنید و رنگشو عوض کنید: For Each v As View In scrollview1.Panel.GetAllViewsRecursive If v Is Panel Then Dim pn As Panel=v If v.Tag="pnl3" Then pn.Color=Colors.Red End If End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahram_g 19
سلام.
من چند تا پنل با addview توسط یک حلقه for ایجاد کردم .
مشکلی برای اینکه بفهمم کدوم پنل کلیک شده ندارم ولی می خوام در قسمتهای دیگه برنامه به خصوصیات این پنل ها دسترسی داشته باشم.
مثلا اگه یه دکمه ای فشرده شد بیاد بک گراند پنل سومی رو تغییر بده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.