sajad325 76 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان خوبید میخواستم بدونم چطوری میتونم یک دستور open wait بنویسم که مثلا من میخواهم یک فیلم آپارات پخش کنم با نرم افزار max player لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۴ با intent میتونید پکیج نیم برنامه رو بدید تا باز شه جستجو کنید درباره ی : باز کردن برنامه ها با intent لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ نکته : open with درسته wait به معنی صبر کردن هست. please wait لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۴ همونطور که دوستان گفتن میتونید از اینتنت استفاده کنید. با این تکه کد نرم افزار هایی که قابلیت پخش اون فیلم آنلاین رو داشته باشن باز میشن: Dim ic As Intent ic.Initialize(ic.ACTION_VIEW, "لینک ویدیو") ic.SetType("video/*") ic.WrapAsIntentChooser("یکی از پخش کننده ها را انتخاب کنید") StartActivity(ic) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ همونطور که دوستان گفتن میتونید از اینتنت استفاده کنید. با این تکه کد نرم افزار هایی که قابلیت پخش اون فیلم آنلاین رو داشته باشن باز میشن: Dim ic As Intent ic.Initialize(ic.ACTION_VIEW, "لینک ویدیو") ic.SetType("video/*") ic.WrapAsIntentChooser("یکی از پخش کننده ها را انتخاب کنید") StartActivity(ic) این ic.SetType("video/*") باید همین طوری بنویسمش یعنی پسوند فایل ویدیو رو نمی خواهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ این ic.SetType("video/*") باید همین طوری بنویسمش یعنی پسوند فایل ویدیو رو نمی خواهد خیر نیازی نیست ، کل پسوند های ویدیو رو قبول میکنه. بعد چطوری می تونم به جای ویدیو آنلاین افلاین پخش کنم؟ به جای لینک میتونید آدرس فایل مورد نظر رو بدید: File.Combine(File.DirRootExternal,"x.mp4") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ بعد چطوری می تونم به جای ویدیو آنلاین افلاین پخش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام دوستان خوبید میخواستم بدونم چطوری میتونم یک دستور open wait بنویسم که مثلا من میخواهم یک فیلم آپارات پخش کنم با نرم افزار max player
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.