سلام ، قبل از هرچیز سال نوی خوبی رو براتون آرزومندم ...
------
دوستان من فراخوانی متن دیتابیس رو انجام دادم مشکلی نداشتم فقط عنوان ها به صورت تکست بود و زیرش یک خط من خواستم باتن بذارم آقای مهدی کفشگر هم در سایتشون راهنمایی کردن اما من متوجه درست نشدم خیلی خوشحال میشم کمکم کنید چون دیشب به خاطر همین موضوع تا 3 و نیم بیدار بودم آخرش زدم خرابش کردم ...
اکیتویتی که دارم / main / tabel1 / tabel2 / tabel3 / matn_tabel1
حالا طبق این عکسها هر کدی ننوشتم یا هرجا اشتباه رفتم بهم بگید پلیز .. ممنون
باتنم رو در لایوت درست کردم همون لایوتی که در main هست و اولین لایوت هست براش عکس هم گذاشتم همه چی درست شد اما وقتی روش میزنم نمیره اکتویتی بعدی بدون فراخوانی بلدم از یک اکتویتی بره به اکتویتی بعدی اما اینو مشکل دارم چون اکتویتی که بعد از کلیک بر روری باتن هست دوباره یک لیست پر از باتن باید باز شه
در خط 55 هرکدی میزنم خراب میکنه این main من هستش
این باتی هست که ساختم اسکریپی هم برای باتن نذاشتم میخواد ؟ اما برای لایوت گذاشتم
سوال
star shine 28
سلام ، قبل از هرچیز سال نوی خوبی رو براتون آرزومندم ...
------
دوستان من فراخوانی متن دیتابیس رو انجام دادم مشکلی نداشتم فقط عنوان ها به صورت تکست بود و زیرش یک خط من خواستم باتن بذارم آقای مهدی کفشگر هم در سایتشون راهنمایی کردن اما من متوجه درست نشدم خیلی خوشحال میشم کمکم کنید چون دیشب به خاطر همین موضوع تا 3 و نیم بیدار بودم آخرش زدم خرابش کردم ...
اکیتویتی که دارم / main / tabel1 / tabel2 / tabel3 / matn_tabel1
حالا طبق این عکسها هر کدی ننوشتم یا هرجا اشتباه رفتم بهم بگید پلیز .. ممنون
باتنم رو در لایوت درست کردم همون لایوتی که در main هست و اولین لایوت هست براش عکس هم گذاشتم همه چی درست شد اما وقتی روش میزنم نمیره اکتویتی بعدی بدون فراخوانی بلدم از یک اکتویتی بره به اکتویتی بعدی اما اینو مشکل دارم چون اکتویتی که بعد از کلیک بر روری باتن هست دوباره یک لیست پر از باتن باید باز شه
در خط 55 هرکدی میزنم خراب میکنه این main من هستش
این باتی هست که ساختم اسکریپی هم برای باتن نذاشتم میخواد ؟ اما برای لایوت گذاشتم
این هم اکیتویتی دوم من یعنی tabel 1 هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.