randyerfan 63 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام و خسته نباشید ، من نیاز دارم مدل GPU دستگاه کاربر رو Get کنم و در یک String بریزم ! با کتابخونه OS Libarary فقط تونستم اطلاعات cpu رو بگیرم ! با تشکر . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ببخشید GPU چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ GPU فک کنم همون کارت گرافیکشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ بخام کلی توضیح بدم باید 2برگه A4 باید بنویسم همین که دوستمون گفتن تا حدودی درسته در واقع بخش واحد پردازش گرافیک موبایل یا pc میگن (برای اطلاعات بیشتر تو نت سرچ کنید ) فقط تو یه مورد بنچ مارک دیدم که مدل GPU رو میزنه (که مربوط به بخش گرافکی هست که تمرکز تستش رو گرافیک . که از هر بازی سنگینتره) لینک اصلا OS Libarary متدی نداره برای نمایش GPU لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ سلام این متد جاوا هستش که به وسیله openGl میگیره Log.d("GL", "GL_RENDERER = " + gl.glGetString(GL10.GL_RENDERER)); Log.d("GL", "GL_VENDOR = " + gl.glGetString(GL10.GL_VENDOR)); Log.d("GL", "GL_VERSION = " + gl.glGetString(GL10.GL_VERSION)); Log.i("GL", "GL_EXTENSIONS = " + gl.glGetString(GL10.GL_EXTENSIONS)); خواستم براتون inLineJava بزنم که ارور داد بهم... حالا اینو داشته باشید تا دوستان کتابخونه نویس جاوا اگه تونستن براتون این لاین کنن یا کتابخونه اش کنن بهتون بدنش... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ سلام کتابخانه OpenGl و OpenGL2 v جفتش رو واسه بیسیک ساختن که به وسیله هر دوتاشون اطلاعاتی رو که شهاب عزیز گفتن رو می تونید بگیرید » Dim gl As GL1 Log(gl.glGetString(gl.GL_VENDOR)) Log(gl.glGetString(gl.GL_VERSION)) Log(gl.glGetString(gl.GL_RENDERER)) Log(gl.glGetString(gl.GL_EXTENSIONS)) OpenGL1.7.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
randyerfan 63
با سلام و خسته نباشید ،
من نیاز دارم مدل GPU دستگاه کاربر رو Get کنم و در یک String بریزم ! با کتابخونه OS Libarary فقط تونستم اطلاعات cpu رو بگیرم !
با تشکر .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.