rezaz مهمان ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان عیدتون مبارک ... ان شاالله سال پر خیر و برکتی برای همه باشه اساتید این سورس که پیوست کردم سورس یک تقویمه ، این تقویم تو نوتیفیکیشین نشون داده میشه اما اون بالا صفحه آیکون برنامه نشون داده میشه به عبارت دگ Dim sNotif As Notification sNotif.Icon = "icon" من میخوام هر روز جای آیکون عدد قرار بگیره ، به این صورت که اگه امروز مثلا یکم برجه ، عدد 1 جای آیکون نشون داده بشه ، اگه دومه عدد 2 و.... من هرچی تلاش کردم نشد اگه میشه یکی از اساتید سورس و ویرایش کنه ... کای که به نظرم باید انحام شه اینه که 31 آیکون از عدد 1 تا 31 ساخت و تو هر روز اونو نمایش داد ولی نمیدونم چجوری هر کی کمک کرد خدا خیرش بده من دارم میرم مهمونی گفتم اول تاپیک بزنم :دی عصر میام چک میکنم همتون عشقین serviceFroground.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezaz مهمان
سلام دوستان عیدتون مبارک ... ان شاالله سال پر خیر و برکتی برای همه باشه
اساتید این سورس که پیوست کردم سورس یک تقویمه ، این تقویم تو نوتیفیکیشین نشون داده میشه اما اون بالا صفحه آیکون برنامه نشون داده میشه
به عبارت دگ
من میخوام هر روز جای آیکون عدد قرار بگیره ، به این صورت که اگه امروز مثلا یکم برجه ، عدد 1 جای آیکون نشون داده بشه ، اگه دومه عدد 2 و....
من هرچی تلاش کردم نشد اگه میشه یکی از اساتید سورس و ویرایش کنه ...
کای که به نظرم باید انحام شه اینه که 31 آیکون از عدد 1 تا 31 ساخت و تو هر روز اونو نمایش داد ولی نمیدونم چجوری
هر کی کمک کرد خدا خیرش بده من دارم میرم مهمونی گفتم اول تاپیک بزنم :دی عصر میام چک میکنم همتون عشقین
serviceFroground.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.