علی علایی 161 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام و آروزی سلامتی تو سال جدید من دارم رو یه پروژه کار میکنم که متن و عکس خبر از سایت دیجیاتو رو بگیرم (رجیکس و http) حالا موندم چه جوری با کلیک روی عنوان خبر یا عکس برم به صفحه مطلبش (نمیخام صفحه مطلب وب ویو باشه میخام همین لبیل و اسکرول ویو در بیارم) بصورت مولتی پنل هستش(تو تگش باید چی بزارم که تو سندرش بگیرم) دقیقا نمیدونم ولی فک کنم اونم بتونم با یه حلقه رجیکس دیگه در بیارم اگر عنوانو بد زدم عوضش کنید هر چی فکر کردم چیزی بهتری نتونستم بزنم ممنونم میشم راهنماییم ام بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اولا خود دیجیاتو اپ داره سایت دوما اجازه نشر را هم نداده و برای بازنشر باید اون مطلب را بخری ( شرایط همکاری داره برو بخون) مسلما هم بازار قبول نمیکنه برنامه را اینارو گفتم که وقتت را برای پروژه ای که موفق نمیشه خرج نکنی ----------- حالا روش کار اگه بازم خواستی اکیدا توصیه میکنم php یاد بگیری و این کارو سمت سرور انجام بدی چون اگه بخوای سمت گوشی کاربر انجام بدی به خاطر عکس های زیاد مطمعنا برنامه کرش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اولا خود دیجیاتو اپ داره سایت دوما اجازه نشر را هم نداده و برای بازنشر باید اون مطلب را بخری ( شرایط همکاری داره برو بخون) مسلما هم بازار قبول نمیکنه برنامه را اینارو گفتم که وقتت را برای پروژه ای که موفق نمیشه خرج نکنی ----------- حالا روش کار اگه بازم خواستی اکیدا توصیه میکنم php یاد بگیری و این کارو سمت سرور انجام بدی چون اگه بخوای سمت گوشی کاربر انجام بدی به خاطر عکس های زیاد مطمعنا برنامه کرش میکنه میدونم اپ داره برای دست گرمی دارم برای خودم میزنم تا دستم راه بیفته (و یه چندتا ایده هم براش دارم) مشکلی بابت کرش عکس ندارم فقط تو همین قضیه موندم که به عکس و یا سرتیتر چی بدم که بره مطلب خودش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ببینید یه div داریم برای هر مطلب با کلاس read-more توی این دیو، یه تگ a هست که لینک اون مطلب داخلش هست یعنی اگه این لینک رو بگیرید، بفرستید به اکتیویتی بعدی، میتونید اطلاعات اون پیج رو که ادامه مطالب اون تیتر هست ، بگیرید فکر میکنم عملی باشه.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
با سلام و آروزی سلامتی تو سال جدید
من دارم رو یه پروژه کار میکنم که متن و عکس خبر از سایت دیجیاتو رو بگیرم (رجیکس و http)
حالا موندم چه جوری با کلیک روی عنوان خبر یا عکس برم به صفحه مطلبش (نمیخام صفحه مطلب وب ویو باشه میخام همین لبیل و اسکرول ویو در بیارم)
بصورت مولتی پنل هستش(تو تگش باید چی بزارم که تو سندرش بگیرم) دقیقا نمیدونم ولی فک کنم اونم بتونم با یه حلقه رجیکس دیگه در بیارم
اگر عنوانو بد زدم عوضش کنید هر چی فکر کردم چیزی بهتری نتونستم بزنم
ممنونم میشم راهنماییم ام بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.