محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 سلام استادای گل اینو یاد گرفتم گفتم ببینم اوکی ام دیگه یا نه نوشتمش آدرس سایت میدی رتبه کشوری و جهانی سایت رو میده 178 کیلوبایت http://s4.picofile.com/file/8167847934/RotbeSanj_Badbuzz_Team_IR_.apk.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 درود ایده ی خوبی هست ولی گرافیک و رابط کاربری فوق العاده ضعیف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 بنده با مهندس ایزدی موافقم.رو دیزاینتون بیشتر کار کنید *سرپایین* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 فقط یه خورده طراحیش بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 سلامودرود خوبه اگه اولین برنامته اون تیم برنامه نویسی بدبازت منو کشته*خنده* روز خوش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2015 ممنون از اینکه دیدید تاپیک رو و نظر دادید همین افتخاریه و اینکه آره , من والا تازه کارم مخصوصا در دیزاین یه کم ابتدایی ام ابشالا بعدیا استاد رمضانی : نه والا اولیش نبود فک کنم 5 , 6 تا *زبونک* خخخ ممنون از نظر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.