محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ سلام استادای گل اینو یاد گرفتم گفتم ببینم اوکی ام دیگه یا نه نوشتمش آدرس سایت میدی رتبه کشوری و جهانی سایت رو میده 178 کیلوبایت http://s4.picofile.com/file/8167847934/RotbeSanj_Badbuzz_Team_IR_.apk.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ درود ایده ی خوبی هست ولی گرافیک و رابط کاربری فوق العاده ضعیف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ بنده با مهندس ایزدی موافقم.رو دیزاینتون بیشتر کار کنید *سرپایین* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ فقط یه خورده طراحیش بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سلامودرود خوبه اگه اولین برنامته اون تیم برنامه نویسی بدبازت منو کشته*خنده* روز خوش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون از اینکه دیدید تاپیک رو و نظر دادید همین افتخاریه و اینکه آره , من والا تازه کارم مخصوصا در دیزاین یه کم ابتدایی ام ابشالا بعدیا استاد رمضانی : نه والا اولیش نبود فک کنم 5 , 6 تا *زبونک* خخخ ممنون از نظر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.