mashgholom 34 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2016 سلام عیدتون مبارک دوستان من این کد دارم <?php ;'include 'config.php ['nametable = $_POST['ntable$ ;(... mysql_query("DELETE FROM ?> همونطور که میبینید ntable از کاربر میگیره و داخل متغیر nametable میریزه به جای نقطه چین چی باید بذارم که کد درست عمل کنه؟ توی بیسیک ما میایم "&&" همیچین چیزی استفاده میکنیم معادلش توی php چیه؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2016 سلام مهندس به شکل زیر استفاده کنید <?php $myid = $_POST['id']; mysql_query("DELETE FROM tbl WHERE id = $myid"); ?> حالا هر چیزی رو که میخواین استفاده کنید و جای هر قسمت کوئری بذارید رو من مطلعم نیستم اما میتونید توی استرینگ ها، مستقیم از $var استفاده کنید... به جای & در بیسیک، توی php . میذاریم موید باشید..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2016 درود این هم من یک php آماده داشتم کهاستفاده کرده بودم برای Delete کردن : <?php $con=mysqli_connect("localhost","bupir_control","mypassword","bupir_control"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } $news =$_REQUEST['news']; mysqli_query($con,"set names 'utf8' "); mysqli_query($con,"DELETE FROM db1 WHERE news= '$news'"); mysqli_close($con); ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.