mashgholom 34 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام عیدتون مبارک دوستان من این کد دارم <?php ;'include 'config.php ['nametable = $_POST['ntable$ ;(... mysql_query("DELETE FROM ?> همونطور که میبینید ntable از کاربر میگیره و داخل متغیر nametable میریزه به جای نقطه چین چی باید بذارم که کد درست عمل کنه؟ توی بیسیک ما میایم "&&" همیچین چیزی استفاده میکنیم معادلش توی php چیه؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سلام مهندس به شکل زیر استفاده کنید <?php $myid = $_POST['id']; mysql_query("DELETE FROM tbl WHERE id = $myid"); ?> حالا هر چیزی رو که میخواین استفاده کنید و جای هر قسمت کوئری بذارید رو من مطلعم نیستم اما میتونید توی استرینگ ها، مستقیم از $var استفاده کنید... به جای & در بیسیک، توی php . میذاریم موید باشید..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ درود این هم من یک php آماده داشتم کهاستفاده کرده بودم برای Delete کردن : <?php $con=mysqli_connect("localhost","bupir_control","mypassword","bupir_control"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } $news =$_REQUEST['news']; mysqli_query($con,"set names 'utf8' "); mysqli_query($con,"DELETE FROM db1 WHERE news= '$news'"); mysqli_close($con); ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.