mahdi tahan 723 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام من میخوام چنتا عکس تو نرم افزارم بزارم و میخوام دسته بندی براشون بزارم اینجاهاشو بلدم ولی میخوام دیتابیس رو یک جوری بسازم که مثلا بتونم یک عکس رو تو دوتا دسته بیارم.یا تو سه تا باش.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ برای هر دسته یه کلمه کلیدی در نظر بگیر بعد مثل سرچ با اون فیلد کار کن مثلا sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE key LIKE '%" &کلمه کلیدی اون دسته & "%'") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ ببینید من در واقع یک تیبل دارم و میگم مثلا اگر فلان فیلد 1 بود تو این اکتیویتی بیارش...حالا یک سری عکس ها مشترک...اینا رو چطوری درس کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۵ خب همینو میگم دگ مثلا یه عکس رو سه جا میخوای بیاری توی فیلد key براش بنویس daste1-daste2-daste3 بعد توی select مث کدی که دادم بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام من میخوام چنتا عکس تو نرم افزارم بزارم و میخوام دسته بندی براشون بزارم اینجاهاشو بلدم ولی میخوام دیتابیس رو یک جوری بسازم که مثلا بتونم یک عکس رو تو دوتا دسته بیارم.یا تو سه تا باش....
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.