marius 23 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خدمت اساتید محترم بعض از سایتها خبر خوان یا rss ندارن. اونا رو چطوری میتونیم با b4a خبرخوانی کنیم؟؟؟ مثلا بر اساس شماره خبر میذارن مننون ا ز کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
randyerfan 63 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام ، روش های زیادی وجود داره که از حرفه ای ترین به معمولی ترین میگم براتون : ۱ - ارسال و دریافت بوسیله Json از دیتابیس ۲ - دریافت بوسیله php که آموزش ها موجوده. ۳ - دریافت بویسیله Get elements . اما بهترین و پر سرعت ترین راه روش اوله . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marius 23 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ مرسی دوست عزیز ولی این سایت مال خود من نیست که اینکارارو بکنم از یه سایت دیگه میخوام بردارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marius 23 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ up دوستان هیچ نظری ندارن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
randyerfan 63 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ با GetElements براحتی میتونید . میشه آدرس سایت رو لطف کنید ؟ من شک دارم rss نداشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
marius 23
سلام خدمت اساتید محترم
بعض از سایتها خبر خوان یا rss ندارن. اونا رو چطوری میتونیم با b4a خبرخوانی کنیم؟؟؟
مثلا بر اساس شماره خبر میذارن
مننون ا ز کمکتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.