ghost94 151 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان من داخل یک برنامه ادیت تکستی دارم که یک سری محدودیت ها داره مثلا نباید عدد وارد شده داخل اون بزرگتر از 1000 باشه با IME محدودیت کاراکتر هارو اعمال کردم , ولی میخوام وقتی کاربر عدد نامربوط وارد کرد پیام چاپ بشه توی جاوا بلدم ولی توی بیسیک بلد نیستم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سلام توی رویداد کلیکتون باید بنویسی هموطن sub btn_click if ed1.text = "answercenter.ir" then msgbox("true","") else msgbox("false","") end if end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ درود : Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Dim i As Int = New If i > 1000 Then ToastMessageShow("عدد شما باید بین 0 تا 1000 باشد",True) EditText1.Text = Old Return End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ درود : Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Dim i As Int = New If i > 1000 Then ToastMessageShow("عدد شما باید بین 0 تا 1000 باشد",True) EditText1.Text = Old Return End If End Sub بابت پاسختون ممنونم چجوری یه کاری کنم که محدودیت ادیت تکست توسط یک دکمه کنترل بشه به فرض اگه کاربر عدد 1001 رو وارد کرد و دکمه تایید رو زد یه کاری انجام بشه فرضا پیغام یا ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
armv6 0 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ میخواستم یه کدی بنویسم که با تایپ هر کاراکتر در ادیت تکست هر سه کاراکتر یه ',' بزاره یعنی جدا کنه هر سه کارکتر رو. از طریق رویداد textchanged اقدام کردم به محض وارد کردن کاراکتر هنگ میکنه برنامه و بسته میشه. مشکل از کجاست؟چاره چیه؟ برنامه: Sub txtBudgetValue_TextChanged (Old As String, New As String) txtBudgetValue .Text ="1,2,3" End Sub نکته: اینجا از یک انتساب دادن رشته ساده به خاصیت text ادیت تکست استفاده کردم چون مشکل اصلی من انتساب دادن مقدار به خاصیت text هستش. متن خطا: زبان برنامه نویسی: B4A لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ میخواستم یه کدی بنویسم که با تایپ هر کاراکتر در ادیت تکست هر سه کاراکتر یه ',' بزاره یعنی جدا کنه هر سه کارکتر رو. از طریق رویداد textchanged اقدام کردم به محض وارد کردن کاراکتر هنگ میکنه برنامه و بسته میشه. مشکل از کجاست؟چاره چیه؟ برنامه: Sub txtBudgetValue_TextChanged (Old As String, New As String) txtBudgetValue .Text ="1,2,3" End Sub نکته: اینجا از یک انتساب دادن رشته ساده به خاصیت text ادیت تکست استفاده کردم چون مشکل اصلی من انتساب دادن مقدار به خاصیت text هستش. متن خطا: زبان برنامه نویسی: B4A سلام هموطن شبتون بخیر لطفا یه تاپیک دیگه بزنید و سوالتون رو بپرسید تا بهتر پاسخ بگیرید شاد باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghost94 151
سلام دوستان
من داخل یک برنامه ادیت تکستی دارم که یک سری محدودیت ها داره
مثلا نباید عدد وارد شده داخل اون بزرگتر از 1000 باشه
با IME محدودیت کاراکتر هارو اعمال کردم , ولی میخوام وقتی کاربر عدد نامربوط وارد کرد پیام چاپ بشه
توی جاوا بلدم ولی توی بیسیک بلد نیستم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.