ghadamrost 41 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان App تبدیل متن به صدا رو نوشتم رو دو تا شبیه ساز اندروید تست کردم به درستی جواب میده اما وقتی رو گوشی تست میگیرم صدا پخش نمیشه اینم از سورس برنامه record.rar اینم کتابخونش Library.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
srezay 37 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ ممکنه از دو مورد باشه که مورد اول بنظر من احتمالش قوی تره که با دقت اگه چک کنی ابهامت رو برطرف کنه: * تنظیمات رو کنترل کن، Text-to-speech output ببین کتابخونه ات با چی سازگاره؟ بصورت پیشنیاز کدوم Preferred Engine رو نیاز داری؟ * نسخه اندروید رو بررسی کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان App تبدیل متن به صدا رو نوشتم رو دو تا شبیه ساز اندروید تست کردم به درستی جواب میده اما وقتی رو گوشی تست میگیرم صدا پخش نمیشهاینم از سورس برنامه [ATTACH]814[/ATTACH] اینم کتابخونش [ATTACH]815[/ATTACH] صدای گوشیت قطع هست شاید روی حالت بی صدا هست ! والا پیش اومده که میگم مسخره نکردم*ناز**زبونک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghadamrost 41 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ شما تست کردی رو گوشی جواب داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ شما تست کردی رو گوشی جواب داد؟ تست کردم نخوند والا جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghadamrost 41 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ حالا رو شبیه ساز تست کنید جواب میده به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟ متن رو به انگلیسی بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ تست کردم دادا سالمه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید تست کردم روی HTC کار میکنه روی Huawei هم تست کردم جواب داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ این نرم افزار رو گوشی منم جواب نداد که هوااویه لطفا اگه کسی جوابی برا این مشکل داره بگه خواهش میکنم من خیییلی لنگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghadamrost 41
سلام دوستان App تبدیل متن به صدا رو نوشتم رو دو تا شبیه ساز اندروید تست کردم به درستی جواب میده اما وقتی رو گوشی تست میگیرم صدا پخش نمیشه
اینم از سورس برنامه
record.rar
اینم کتابخونش
Library.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.