مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۵ سلام . من سرچ زیاد کردم . میشه گفت انجمنو زیر و رو کردم .من یه سورس یا قطعه کد میخاستم که چند تا اهنگ رو بشه پخش کرد و با باتن به اهنگ بعدی و قبلی رفت خیلی ممون میشم کمکم کنین اینم بگم که من یه لیست ویو دارم و میخام هر اهنگ انتخاب شد پخش بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سلام . از اساتید محترم درخواست دارم اگه میشه راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ابتدا اهنگ هارو از منوی Files به پروژتون ادد کنید Sub Globals Dim mp As MediaPlayer Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("test") mp.Initialize("mp") ListView1.AddSingleLine("AHANGE 1") ListView1.AddSingleLine("AHANGE 2") ListView1.AddSingleLine("AHANGE 3") ListView1.AddSingleLine("AHANGE 4") End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Select Position Case 0 mp.Load(File.DirAssets , "AHANGE1.MP3") mp.Play Case 1 mp.Stop mp.Load(File.DirAssets,"AHANGE2.MP3") mp.Play Case 2 mp.Stop mp.Load(File.DirAssets."AHANGE3.MP3") mp.Play Case 3 mp.Stop mp.Load(File.DirAssets,"AHANGE4.MP3") mp.Play End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی ممنون از پاسختون . منم همین کار رو کردم .و میخام یه باتن بزارم به عنوان Next که وقتی کلیک شد اهنگ بعدی در لیست ویو پخش بشه و یه باتن به عنوان Previous که قبلی پخش بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
akbaria556 3 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام وقتی بخایم تمام اهنگ های موجود تو حافظه رو بیاریم تو لیستمون باید چییکار کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مجتبی قاسمی 53
سلام . من سرچ زیاد کردم . میشه گفت انجمنو زیر و رو کردم .من یه سورس یا قطعه کد میخاستم که چند تا اهنگ رو بشه پخش کرد و با باتن به اهنگ بعدی و قبلی رفت
خیلی ممون میشم کمکم کنین
اینم بگم که من یه لیست ویو دارم و میخام هر اهنگ انتخاب شد پخش بشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.