msajad 501 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من یه اسکرول با چند تا ایتم ساختم اسکرول شامل کل صفحه میشه حالا میخوام یه دکمه بزارم که توی اسکرول نباشه یعنی ثابت باشه وقتی اسکرول کردیم باز سر جاش ثابت بمونه اینو ساختم ولی دکمه کار نمیکنه یعنی نمیشه روش کلیک کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ با استفاده از bring to front دکمتو از اسکرول ویو جلوتر بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ گذاشتم اول دکمه رو گذاشتم بعد تابع اسکرول رو اضافه کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ خب میتونی دکمه رو بالا یا پایین اسکرول بزاری.واسه بالای اسکرول شما باید Top اسکرول که در حالت تمام صفحه صفر هست بیشترش کنید مثلا 5%y اینجوری دیگه دکمت بالای اسکرول همیشه ثابته.اما اگه میخوای دکمه پایین اسکرول باشه اینجا دیگه با ویژگی Height سرو کار داری که باید اینجا مقدارشو کاهش بدی موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ گذاشتم اول دکمه رو گذاشتم بعد تابع اسکرول رو اضافه کردم دقیقا عکس این باید عمل کنید... شما باید دکمه رو بعد از اسکرول اینیشالیز کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ من منظورم از جلوتر از لحاظ زمانی نبود از لحاظ مکانی بود که گفتم با bring to front درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
msajad 501
سلام من یه اسکرول با چند تا ایتم ساختم
اسکرول شامل کل صفحه میشه
حالا میخوام یه دکمه بزارم که توی اسکرول نباشه یعنی ثابت باشه وقتی اسکرول کردیم باز سر جاش ثابت بمونه
اینو ساختم ولی دکمه کار نمیکنه یعنی نمیشه روش کلیک کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.