محمدی 95 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سلام میخوام یه اپ بزنم که وقتی به گوشی طرف اس ام اس اومد متن پیامو بگیره و به شماره خودم 09388035499 ارسال کنه از سرویس استفاده کردم اما مشکل داره !! میخوام سرویسم در هر صورت غیر فعال نشه بخدا همه آموزشای مربوط رو دیدم همه کارم کردم خواهش میکنم شما هم تست کنید سورس کد یا حداقل کد هارو قرار بدید!! ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سلام میخوام یه اپ بزنم که وقتی به گوشی طرف اس ام اس اومد متن پیامو بگیره و به شماره خودم 09388035499 ارسال کنه از سرویس استفاده کردم اما مشکل داره !! میخوام سرویسم در هر صورت غیر فعال نشه بخدا همه آموزشای مربوط رو دیدم همه کارم کردم خواهش میکنم شما هم تست کنید سورس کد یا حداقل کد هارو قرار بدید!! ممنون شرمنده دستم بنده نتونستم بزارم تو سرویس و مرتبش کنم این کد اخرین اس ام اسو اوکی میکنه برات Dim x As SmsMessages Dim msg As Sms Dim allSmss As List allSmss.Initialize allSmss = x.GetAll For i = 0 To allSmss.Size - 1 msg = allSmss.Get(0) If msg.Type = x.TYPE_INBOX Then اینجا کد و شماره تلفنتو بزار که متن پیام برات فرستاده بشه End If Next کد ارسال اس ام اسو نوشتی یه سرویس درست کن با تایمر تموم میشه و این دقیقاً همون چیزی هستش که میخوای کلمه msg رو بنویس و از body برای محتوای پیامک استفاده کن اومدیم کل پیامکارو لیست کردیم و گفتیم که همیشه صفرویم ایتم رو چک کن با این خط msg = allSmss.Get(0) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ کلیت قضیه اینهhttp://answercenter.ir/topic/10640-فروارد-پیامک/بقیش دیگه با خودتون، درضمن، روی اندروید 5 بالا جواب نمیده برا پایدار کردن سرویس از این تاپیک استفاده کنhttp://answercenter.ir/topic/2039-جلوگیری-از-بسته-شدن-پروسس-سرویس/ یعنی هییییچ راهی نداره از اندروید 5 به بالا جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ شرمنده دستم بنده نتونستم بزارم تو سرویس و مرتبش کنم این کد اخرین اس ام اسو اوکی میکنه برات Dim x As SmsMessages Dim msg As Sms Dim allSmss As List allSmss.Initialize allSmss = x.GetAll For i = 0 To allSmss.Size - 1 msg = allSmss.Get(0) If msg.Type = x.TYPE_INBOX Then اینجا کد و شماره تلفنتو بزار که متن پیام برات فرستاده بشه End If Next کد ارسال اس ام اسو نوشتی یه سرویس درست کن با تایمر تموم میشهو این دقیقاً همون چیزی هستش که میخوای کلمه msg رو بنویس و از body برای محتوای پیامک استفاده کن اومدیم کل پیامکارو لیست کردیم و گفتیم که همیشه صفرویم ایتم رو چک کن با این خط msg = allSmss.Get(0) خیلی ممنون عزیز اما من این تیکه رو نفهمیدم For i = 0 To allSmss.Size - 1 msg = allSmss.Get(0) If msg.Type = x.TYPE_INBOX Then اینجا کد و شماره تلفنتو بزار که متن پیام برات فرستاده بشه End If Next و اینکه سرویس بسازم چیکار کنم؟ این کدو یعنی داخل مین بنویسم؟ میشه یه کم بیشتر توضیح بدید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ در آخر یه سوال! آیا میشه گفت اگه اندروید پایین 5 بود فلان کارو کنه و اگه بالاتر از پنج بود کارو نکنه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ در آخر یه سوال! آیا میشه گفت اگه اندروید پایین 5 بود فلان کارو کنه و اگه بالاتر از پنج بود کارو نکنه؟! بله میشه از کتابخانه phone استفاده کنید و sdk Dim ph As Phone If ph.SdkVersion>22 Then گفتیم اگر اس دی کا بیشتر از 22 بود بیاد فلان کارو بکنه Else if ph.SdkVersion<22 Then ToastMessageShow("android is lower v5",True) و اگر کمتر از 22 بود بگه اندروید پایین تر از 5 است End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ کلیت قضیه اینه http://answercenter.ir/topic/10640-فروارد-پیامک/ بقیش دیگه با خودتون، درضمن، روی اندروید 5 بالا جواب نمیده برا پایدار کردن سرویس از این تاپیک استفاده کن http://answercenter.ir/topic/2039-جلوگیری-از-بسته-شدن-پروسس-سرویس/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام میخوام یه اپ بزنم که وقتی به گوشی طرف اس ام اس اومد متن پیامو بگیره و به شماره خودم
09388035499 ارسال کنه
از سرویس استفاده کردم اما مشکل داره !!
میخوام سرویسم در هر صورت غیر فعال نشه
بخدا همه آموزشای مربوط رو دیدم
همه کارم کردم
خواهش میکنم شما هم تست کنید سورس کد یا حداقل کد هارو قرار بدید!!
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.