محمد رشوند 1,209 ارسال شده در 23 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2016 سلام دوستان عزیز برنامه پاک کن تلگرام رو تو این چند روز عید بروز رسانی کردم ولی هنوز بازار باز نشده که نسخه جدید رو آپدیت کنم تصاویرش رو میزارم نظرتون رو در بارش بدید ببخشید اگه تصاویر بزرگ وپستم شلوغ شد اینم لینک بازار اپدیت قبلی برنامه https://cafebazaar.ir/app/ir.cleaner.telegram/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2016 درود خسته نباشید بهتون میگم به نظر من تصویر BackGround اصلا با بقیه ابزارهاتون همخونی نداره بقیه ابزارهاتون عمدتا حالت متریال رو دارن مثل رنگ ها ، Sliding Menu ، مسیج باکس و ... اما تصویر بک گراند هم کیفیت پایینی داره و هم همخونی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,209 ارسال شده در 23 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2016 درود خسته نباشید بهتون میگم به نظر من تصویر BackGround اصلا با بقیه ابزارهاتون همخونی نداره بقیه ابزارهاتون عمدتا حالت متریال رو دارن مثل رنگ ها ، Sliding Menu ، مسیج باکس و ... اما تصویر بک گراند هم کیفیت پایینی داره و هم همخونی نداره سلام ممنون اقای ایزدی بنظر خودم از تصویر قبلی بهتر شد یکم ولی اگر شما میگین همخوانی نداره تصویر بهتری پیدا میکنم اگر نشد از رنگ خاکستری که اکثر برنامه های متریال استفاده میکنند ، استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.