hadi20 26 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان می خوام بدونم راهی هست که بتونیم دکمه home رو غیر فعال کنیم؟(دارم روی یه برنامه قفل کار میکنم حتما نیازه که home button غیرفعال باشه) تو سایت اصلی سرچ هم کردم متاسفانه نتیجه ای نداشت. اما این کار امکان پذیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ درود پاسخ شما رو استاد حقیقی در این لینک دادند: http://answercenter.ir/thread498-2.html#post2545 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi20 26 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ جناب ایزدی متاسفانه کار نکرد ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون*قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون*قلب* ببخشید دقیقا از چه چیزی تشکر کردید ؟ *عطسه* بجای اسپم دادن میتونید از دکمه تشکر ها استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hadi20 26
سلام
دوستان می خوام بدونم راهی هست که بتونیم دکمه home رو غیر فعال کنیم؟(دارم روی یه برنامه قفل کار میکنم حتما نیازه که home button غیرفعال باشه)
تو سایت اصلی سرچ هم کردم متاسفانه نتیجه ای نداشت.
اما این کار امکان پذیره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.