yaser_b4a 131 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام چطور میشه فونت afollestad material dialogs را عوض کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اگه وقت شد انجام میدم چون توی لیب اصلی امکان تغییر فونت دارا این theoldseoul رپر کتابخانه توی b4x یادش رفته احتمالا بیاره این قابلیت رو فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk میشه لطف کنید بگید چطور میشه این کارو انجام داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ کسی میتونه زحمتشو بکشه؟اگه وقت شد انجام میدمچون توی لیب اصلی امکان تغییر فونت دارا این theoldseoul رپر کتابخانه توی b4x یادش رفته احتمالا بیاره این قابلیت رو فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسی میدونه حداقل چطور میشه متن رو راست چین کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ اگه وقت شد انجام میدم چون توی لیب اصلی امکان تغییر فونت دارا این theoldseoul رپر کتابخانه توی b4x یادش رفته احتمالا بیاره این قابلیت رو فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk ممنون لطف میکنید.منتظریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ امکانش وجود نداره تا حالا هم من ندیدم داخل محیط کدنویسی که اینجور کدی نداره شاید از xml ها بشه بهش فونت داد که باید به xml نویسی وارد باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کدهای xml برای اینکار بگذاریدش کنار کدهای xml اپکامپت یا اگر بیسیک 5.8 دارید داخل مانیفست بگذارید <!--"رنگ بک گراند متریال دیالوگ"--> <item name="md_background_color">#FFFFFF</item> <!--" رنگ تایتل های متریال دیالوگ"--> <item name="md_title_color">#212121</item> <!--تغییر رنگ متن دوم دیالوگ ها--> <item name="md_content_color">#727272</item> <!--تغییر رنگ دکمه ی مثبت--> <item name="md_positive_color">#C2185B</item> <!--تغییر رنگ دکمه ی خنثی--> <item name="md_neutral_color">#C2185B</item> <!--تغییر رنگ دکمه ی منفی--> <item name="md_negative_color">#C2185B</item> <!--...تغییر رنگ ویدجت های پراگرس،چک باکس ،ریدیو باتون و --> <item name="md_widget_color">#E91E63</item> <!-- تغییر رنگ ایتم های لیست ها--> <item name="md_item_color">#727272</item> <!--تغییر رنگ خط بالا و پایین اسکرول ها--> <item name="md_divider_color">#B6B6B6</item> <!--تغییر جاذبه ی عنوان دیالوگ--> <item name="md_title_gravity">start</item> <!-- This sets the gravity used while displaying the dialog content, defaults to start. Can be start, center, or end. --> <!--تغییر جاذبه ی متن دیالوگ--> <item name="md_content_gravity">start</item> <!-- This sets the gravity used while displaying the list items (not including custom adapters), defaults to start. Can be start, center, or end. --> <!--تغییر جاذبه ی آیتم های دیالوگ--> <item name="md_items_gravity">end</item> <!-- This sets the gravity used while displaying the dialog action buttons, defaults to start. START (Default) Neutral Negative Positive CENTER: Negative Neutral Positive END: Positive Negative Neutral --> <!--تغییر جاذبه ی باتن ها--> <item name="md_buttons_gravity">end</item> <!-- This sets the gravity used while displaying the stacked action buttons, defaults to end. Can be start, center, or end. --> <item name="md_btnstacked_gravity">end</item> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ امکانش وجود نداره تا حالا هم من ندیدم داخل محیط کدنویسی که اینجور کدی نداره شاید از xml ها بشه بهش فونت داد که باید به xml نویسی وارد باشید. لینک زیر تاپیک مربوط به این کتابخانه در سایت مرجع است متاسفانه من نمیتونم پستی بزارم.از دوستان اگه کسی میتونه خواهشا این سوال را مطرح کنه.مرسی https://www.b4x.com/android/forum/threads/afollestad-material-dialogs.53108/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ بازار دیالوگاش فونتش ایران سانسِ، فک کنم بشه، از xml باید بشه، ی سرچ بزنید تو سایت مرجع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کتابخونه اش رو دوباره رپ کردم اگه مایل بودید پیام بدید لینک خارج از اینجا نمیشه گذاشت فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کدهای xml برای اینکار بگذاریدش کنار کدهای xml اپکامپت یا اگر بیسیک 5.8 دارید داخل مانیفست بگذارید <!--"رنگ بک گراند متریال دیالوگ"--> <item name="md_background_color">#FFFFFF</item> <!--" رنگ تایتل های متریال دیالوگ"--> <item name="md_title_color">#212121</item> <!--تغییر رنگ متن دوم دیالوگ ها--> <item name="md_content_color">#727272</item> <!--تغییر رنگ دکمه ی مثبت--> <item name="md_positive_color">#C2185B</item> <!--تغییر رنگ دکمه ی خنثی--> <item name="md_neutral_color">#C2185B</item> <!--تغییر رنگ دکمه ی منفی--> <item name="md_negative_color">#C2185B</item> <!--...تغییر رنگ ویدجت های پراگرس،چک باکس ،ریدیو باتون و --> <item name="md_widget_color">#E91E63</item> <!-- تغییر رنگ ایتم های لیست ها--> <item name="md_item_color">#727272</item> <!--تغییر رنگ خط بالا و پایین اسکرول ها--> <item name="md_divider_color">#B6B6B6</item> <!--تغییر جاذبه ی عنوان دیالوگ--> <item name="md_title_gravity">start</item> <!-- This sets the gravity used while displaying the dialog content, defaults to start. Can be start, center, or end. --> <!--تغییر جاذبه ی متن دیالوگ--> <item name="md_content_gravity">start</item> <!-- This sets the gravity used while displaying the list items (not including custom adapters), defaults to start. Can be start, center, or end. --> <!--تغییر جاذبه ی آیتم های دیالوگ--> <item name="md_items_gravity">end</item> <!-- This sets the gravity used while displaying the dialog action buttons, defaults to start. START (Default) Neutral Negative Positive CENTER: Negative Neutral Positive END: Positive Negative Neutral --> <!--تغییر جاذبه ی باتن ها--> <item name="md_buttons_gravity">end</item> <!-- This sets the gravity used while displaying the stacked action buttons, defaults to end. Can be start, center, or end. --> <item name="md_btnstacked_gravity">end</item> با سلام من تغییر جاذبه ی عنوان دیالوگ را به صورت زیر تو فایل themes قرار دادم: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="colorAccent">#FFA726</item> <item name="windowNoTitle">true</item> <item name="windowActionBar">false</item> <item name="md_title_gravity">start</item> </style> </resources> ولی خطای زیر داده میشه: ..\resource\values\themes.xml:9: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'md_title_gravity'. ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ لینک زیر تاپیک مربوط به این کتابخانه در سایت مرجع است متاسفانه من نمیتونم پستی بزارم.از دوستان اگه کسی میتونه خواهشا این سوال را مطرح کنه.مرسی https://www.b4x.com/android/forum/threads/afollestad-material-dialogs.53108/ کسی میتونه زحمتشو بکشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام من تغییر جاذبه ی عنوان دیالوگ را به صورت زیر تو فایل themes قرار دادم: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="colorAccent">#FFA726</item> <item name="windowNoTitle">true</item> <item name="windowActionBar">false</item> <item name="md_title_gravity">start</item> </style> </resources> ولی خطای زیر داده میشه: ..\resource\values\themes.xml:9: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'md_title_gravity'. ممنون میشم راهنمایی کنید. از کدام کتابخونه ی متریال دیالوگ استفاده کردید ؟ داخل استایل جدا بگذارید گراویتی رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ببخشید اشتباه کرده بودم خب حالا تو مسیر \additional_res\afollestad_material-dialogs\res\values به فایل styles.xml کد زیر را اضافه کردم ولی فایده نداشت: <style name="md_title_gravity"> <item name="md_title_gravity">start</item> </style> لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسی میتونه راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ داداش گفتم که برای این کتابخونه امکانش نیست داخل پست های سایت اصلی هم همین سوال پرسیده شده فعلا امکانش نیست برای این کتابخونه گفتم شاید از داخل xml وارد باشید بتونید تمش رو عوض کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ببخشید اشتباه کرده بودم خب حالا تو مسیر \additional_res\afollestad_material-dialogs\res\values به فایل styles.xml کد زیر را اضافه کردم ولی فایده نداشت: <style name="md_title_gravity"> <item name="md_title_gravity">start</item> </style> لطفا راهنمایی کنید. دقت کرده باشید گفتم داخل xml های اپکامپت بگذارید همان جایی رنگ استاتوس و ... رو مشخص میکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yaser_b4a 131
با سلام
چطور میشه فونت afollestad material dialogs را عوض کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.