sajad325 76 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من این مشکل رو در متریال دارم --- api 21 من --- پوشه ها درست آدرس دهی کردم تصویری از مشکل : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammada 22 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من این مشکل رو در متریال دارم --- api 21 من --- پوشه ها درست آدرس دهی کردم تصویری از مشکل : دوست عزیز اگه عکس از ادرس دهی ها بذاری راحت تر میشه راهنمایی کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ دوست عزیز اگه عکس از ادرس دهی ها بذاری راحت تر میشه راهنمایی کرد آدرس چی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اول مطمعن باشید پوشه ساپورت شما اخرین نسخه هستش و اینکه داخل مانیفست از sdk 22 استفاده میکنید و همینطور داخل ادرس دهی خود برنامه b4a از api 22 استفاده کردید همینطور لینک زیر رو هم ببینید بهتون خیلی کمک میکنه لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اول مطمعن باشید پوشه ساپورت شما اخرین نسخه هستش و اینکه داخل مانیفست از sdk 22 استفاده میکنید و همینطور داخل ادرس دهی خود برنامه b4a از api 22 استفاده کردید همینطور لینک زیر رو هم ببینید بهتون خیلی کمک میکنه لینک api 21 هستش پوشه ساپورتم که دوستانتون به ما دادن در mainfast هم تنظیم رو 21 است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ api 21 هستش پوشه ساپورتم که دوستانتون به ما دادن در mainfast هم تنظیم رو 21 است خب اگر اون اموزش رو دیدید و با این وجود مشکلتون حل نشد پس بهتره خصوصی بهتون پیام بدم چون اینطوری اگه پیش بریم اینجا پر از پست میشه و بعد جواب نهایی رو بزاریم اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ الان مشکل اجرا دارم به شکل زیر : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ @, این کتاخونه رو داخل لایبراری های خودتون قرار بدید lib.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ مشکلم حل شد مشکل از پوشه extras بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام من این مشکل رو در متریال دارم --- api 21 من --- پوشه ها درست آدرس دهی کردم
تصویری از مشکل :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.