fileman 328 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۵ سلام به همه میخوام برای برنامه ام دو تا تب بسازم مثل عکس زیر با کتابخونه ahviewpager پیش رفتم ولی نمیتونم مکان تب ها رو درست قرار بدم. میخوام از بالای صفحه فاصله داشته باشن دقیقا مثل عکس بالا ولی برای من تبه ها میچسبن به بالای صفحه! جان من هرکی بلده یه کمکی بکنه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام به دو شکل میشه همچین تبی رو ساخت : TabLayout PagerTabStrip جفتش توی اندروید استودیو بهر راحتی ایجاد میشه واسه اولی باید از api 23 و Support Library 23 استفاده بشه و Platform-tools نسخه 23 واسه دومی هم نسخه api 21 باشه میشه راه انداختش با AppCompat مورد اول توی فروشگاه اموزشش هست به اسم Design Support مورد دوم هم توی سایت اصلی اگه سرچ کنید PagerTabStrip تاپیکش رو با کتابخونه و سمپلش میاره واستون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام چجوری میشه با کلیک رو یک باتون یا ایمیج ویو یکی از تب ها رو مستقیم باز کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام چجوری میشه با کلیک رو یک باتون یا ایمیج ویو یکی از تب ها رو مستقیم باز کرد؟ اگه اشتباه نکنم ViewPager یک متد داره به اسم GoToPage که شماره اندیس پیج رو میدید و منتقل میشید به پیج. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ من اینجا یه نکته بگم برای tablayout باید پیش نیاز کتابخونه ی appcompat رو بدید حتما . و نکته ی دوم اینکه pager tab strip متریال نیست و احتیاج به appcompat نداره و این تصویری که شما پیوست کردید متریال هست و از tablayout استفاده کرده که کتابخونه دیزاین ساپورت این مورد رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام به همه
میخوام برای برنامه ام دو تا تب بسازم مثل عکس زیر
با کتابخونه ahviewpager پیش رفتم ولی نمیتونم مکان تب ها رو درست قرار بدم. میخوام از بالای صفحه فاصله داشته باشن دقیقا مثل عکس بالا ولی برای من تبه ها میچسبن به بالای صفحه!
جان من هرکی بلده یه کمکی بکنه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.