مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز خب این هم یک کتابخانه ی GOOD توضیحات توی عکس زیر مشخصه : ببخشید حالت دمو انیمیشنی تصویر BackGround رو سبز و زشت میکنه . دمو ثابت هم گذاشتم که متوجه بشید سورس و کتابخانه پیوست شد : b4aSpinKitView(AnswerCenter.IR).zip SpinKitViewLibFiles(AnswerCenter.IR).zip موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad_sabz 16 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون دوست عزیز من یه سوالی دارم .من با کتابخانه انیمیشن پلاس کار کردم اما می خوام به باتن موقع کلیک یک انیمیشن بدم مثل انیمیشن های بازیهای کلش و کلش رویال که مثلا باکلیک روش باتن از جاش در بیاد و برگرده سر جاش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید حداقل یک آموزشی بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید حداقل یک آموزشی بزاریداون سورس برا همینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ ببخشید چطور میهش بهش زمان داد ؟ مثلا بگیم 10 ثانیه کار کنه بعد غیرفعال بشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ من ی کتابخونه میشناسم لودینگ هاش بهتر از این تو انجمنم گذاشتم میتونید ببینید لبنک در انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.