jozi 2 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوام فایل های داخل برنامه رو تو لیست ویو لود کنم با این کد File.ListFiles(File.DirAssets) که اینو برمیگردونه (Array)[file name , File name] حالا چجوری این file name هارو تو لیست ویو بذارم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jozi 2 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ببینید List ی متغیر جداس و اصلا ربطی به String نداره String = ی متغیر که شامل متن یا حرف میشه که البته تو بیسیک عدد هم میشه بذارید واسش List = ی متغیر جدا که شامل چند تا ایتم میشه بله در این حد اطلاع دارم دیگه شما ببین این در حالت عادی یه استیرینگه File.ListFiles (File.DirAssets) بازم ممنون از اساتید کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ درود برای گرفتن لیست فایل ها میتونید به این صورت عمل کنید : Sub ListFiles(dir As String) Dim list_files As List Dim lista_folders As List lista_folders.Initialize list_files=File.ListFiles(dir) For i= 0 To list_files.Size -1 If File.IsDirectory(dir, list_files.Get(i))=false Then lista_folders.Add(list_files.Get(i)) End If Next Return lista_folders End Sub اما مطمئن نیستم که بتونید اونها رو مستقیم از خود DirAssets بخونید یا نه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ فایل های داخل برنامه رو برگردونید ؟ یکم بیشتر توضیح بدید بقیقا میخواید چیکا کنید اما به طور کلی واسه لیست کردن فایل هایی با فرمت مشخص : Dim GetDbList As List Dim n As Int Dim file1 As String Dim ListView1 As ListView ListView1.Initialize("ListView1") fileList = File.ListFiles (File.DirAssets) fileList.Sort (True) For n = 0 To fileList.Size-1 file1 = fileList.Get (n) If file1.EndsWith(".db") Then ListView1.AddSingleLine (file1) End If Next آین میاد و فایل های دیتابیسو با پسوند .db که داخل Assets هستن لیست میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jozi 2 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ درود برای گرفتن لیست فایل ها میتونید به این صورت عمل کنید : Sub ListFiles(dir As String) Dim list_files As List Dim lista_folders As List lista_folders.Initialize list_files=File.ListFiles(dir) For i= 0 To list_files.Size -1 If File.IsDirectory(dir, list_files.Get(i))=false Then lista_folders.Add(list_files.Get(i)) End If Next Return lista_folders End Sub اما مطمئن نیستم که بتونید اونها رو مستقیم از خود DirAssets بخونید یا نه ! خیلی خیلی ممونم تست میکنم الان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ خیلی خیلی ممونم تست میکنم الان خواهش میکنم کد استاد عرفانی رو هم تست بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jozi 2 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ فایل های داخل برنامه رو برگردونید ؟ یکم بیشتر توضیح بدید بقیقا میخواید چیکا کنید اما به طور کلی واسه لیست کردن فایل هایی با فرمت مشخص : Dim GetDbList As List Dim n As Int Dim file1 As String Dim ListView1 As ListView ListView1.Initialize("ListView1") fileList = File.ListFiles (File.DirAssets) fileList.Sort (True) For n = 0 To fileList.Size-1 file1 = fileList.Get (n) If file1.EndsWith(".db") Then ListView1.AddSingleLine (file1) End If Next آین میاد و فایل های دیتابیسو با پسوند .db که داخل Assets هستن لیست میکنه میبخشین اینجا این fileList چه نوع متغیریه؟؟؟ استرینگه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ میبخشین اینجا این fileList چه نوع متغیریه؟؟؟ استرینگه؟؟ متغیر از نوع List هستش اگر اشتباه نکنم توی Globals تعریفش کنید و همچنین توی Activity Create اون رو اینیشیالایز کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jozi 2 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ متغیر از نوع List هستش اگر اشتباه نکنم توی Globals تعریفش کنید و همچنین توی Activity Create اون رو اینیشیالایز کنید بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ببینید List ی متغیر جداس و اصلا ربطی به String نداره String = ی متغیر که شامل متن یا حرف میشه که البته تو بیسیک عدد هم میشه بذارید واسش List = ی متغیر جدا که شامل چند تا ایتم میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jozi 2
سلام دوستان
من میخوام فایل های داخل برنامه رو تو لیست ویو لود کنم
با این کد
که اینو برمیگردونه
حالا چجوری این file name هارو تو لیست ویو بذارم؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.