mortezasaidi 6 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید محترم جناب من یک نرم افزار را به دورن پرداخت بازار مجهز کردم همه چیز ok هست ولی کاربر در هر دفعه که می خواهد وارد آن دکمه شود باید از بازار تایید پرداخت بگیرد یعنی key در خود موبایل ذخیره نمی شود از این کد هم استفاده کردم ولی نشد File.WriteString(File.DirInternal,"Successpay.txt","pay.ok.") یعنی هر دفعه که کاربر می خواهد مطلب را ببیند باید به بازار وصل شود و تاید پرداخت را بگیرم امیدوارم توانسته باشم شفاف منظور خودم را برسانم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ درود کد مربوط به به PurchaseCompleted و Activity Create رو قرار بدید تا ببینیم برای ذخیره کردن مقدار و خوندن اون چجوری عمل کردید باید حدودا به این صورت باشه. این برای بعد از پرداخت مبلغ : Sub oBillingManager_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success Then File.WriteString(File.DirInternal, "MANIFEST.js" , Main.serial&"basic4android.org") Msgbox("پرداخت با موفقیت انجام شد. از خرید شما متشکریم","") File.WriteString(File.DirInternal,"pay.iz","www.basic4android.org") Main.baz = True Activity.RemoveAllViews AddSubjects Else Msgbox("عدم موفقیت در پرداخت","خطا") Main.baz = False StartActivity(Main) End If End Sub این هم توی Activity Main در رویداد Activity Create : If File.Exists(File.DirInternal,"MANIFEST.js") = True Then Dim matn As String = File.ReadString(File.DirInternal,"MANIFEST.js") If matn = serial&"basic4android.org" Then baz = True End If End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezasaidi 6 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ Dim payment As bazaarpay Dim Id As PhoneId Dim Pardakht As Boolean Dim RSACode As String ="MIHNMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4G7ADCBtwKBrwClhy9A/DF0N+YzSQZHlTQPhSDdBu1fG0nbkU8q5Z8ZVSGaShg00DWpsZ5OdzzlbmPurQ5inXs5YrfSF10nHXeDXm7aKvw7ZBSi3GzJKyTme4KeA+ImAZediDBfpBzSbburd7mwGe2YXFbncIJRrUASm8/eX1KBVSsky1rNC6btfArnmDC0nERu2Ubmc37c/vWwtUJ2vhD8VW77gc8CAwEAAQ==" payment.Initialize("payment",RSACode) If File.Exists(File.DirInternal,"Success-pay.txt") Or File.Exists(File.DirDefaultExternal,"Success-pay.txt") Then End If Sub pardakht_BillingSupported (Supported As Boolean, Message As String) Pardakht=Supported End Sub Sub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase) If Success Then ToastMessageShow("از خرید با ارزشتان متشکریم ! امیدواریم بتوانیم رضایت شما را کسب کنیم ، همینک می توانید از مطالب ویژه ما بهره ببرید.",False) File.WriteString(File.DirInternal,"Success-pay.txt","paysuccess") edufree1200gem.visible = False educationlevelup.visible = False Else ToastMessageShow(":(متاسفانه خرید با مشکل مواجه شد ، لطفا دوباره سعی فرمایید",False) End If End Sub آقای ایزدی این کد ها هستند اما کاربر باید همیشه تاییدیه بازار را بگیرد تا وارد دکمه مربوط شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mortezasaidi 6
با سلام خدمت اساتید محترم
جناب من یک نرم افزار را به دورن پرداخت بازار مجهز کردم همه چیز ok هست ولی
کاربر در هر دفعه که می خواهد وارد آن دکمه شود باید از بازار تایید پرداخت بگیرد یعنی key در خود موبایل ذخیره نمی شود
از این کد هم استفاده کردم ولی نشد
یعنی هر دفعه که کاربر می خواهد مطلب را ببیند باید به بازار وصل شود و تاید پرداخت را بگیرم
امیدوارم توانسته باشم شفاف منظور خودم را برسانم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.